talıhsızzz
2.091 görüntülenme · 16 yanıt
selamun aleykum kardesler cok zor durum dayım .hıc yuzum gulmez oldu her gun aglıyorum annem sankı oz evledı degılmısım gıbı davranıo cok zor durumdayım cok zor gunler gecırıyorum allah rızası ıcın benım ıcın dua edın bende mutlu olayım artık benımde yuzum gulsum. cenabı hak benıde guldursun
aleyküme selam kardeşim.Rabbim yar ve yardımcın olsun.sıkıntılarını gidersin.Sen Allaha olan inancını hiç kaybetme.her anne evladını sever ama malesef yapı gereği bunu gösteremeyenler de var.sevgisini doğru bir şekilde ifade edemiyorlar.belki de yetiştirme tarzlarından olucak bilemiyorum ama eminim seviyordur anneniz sizi.selam ve dua ile kalın.
ve aleykum selam kardeşim,
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
sabrı gönülden elden bırakmayın inşaallah.
Rabbim muhabbet versin.
dua ile...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
sabrı gönülden elden bırakmayın inşaallah.
Rabbim muhabbet versin.
dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
selamun aleykum guzel kardeşim rabbim öncelikle sıkıntılarını hayır dogrultusunda gecirsin eger ki bu sıkıntılardan ders cıkartman gerekıyorsada bu dersi sana nasip etsin
öncelikle talihsiz insan yoktur sen eger musluman olarak dunyaya geldıysen ve agzından ALLAH lafı cıkıyorsa kalbin ALLAH ı zikir edıyorsa en buyuk talih senındir.bi dusunsene ALLAH ı anmayanalar hasa ALLAH ı unutanları
annen bırak sana kötü davransın duanı et sen annen için yapman gereken görevleri yap yerine getir ALLAH cc ya tevekkul et
rabbim selamete kavusturusn
haline sukur et
beterin beteri var
rabbim kötülerden kötülere denk gelmekten alıkoysun inşa-ALLAH.selametle kal kardeşim.
öncelikle talihsiz insan yoktur sen eger musluman olarak dunyaya geldıysen ve agzından ALLAH lafı cıkıyorsa kalbin ALLAH ı zikir edıyorsa en buyuk talih senındir.bi dusunsene ALLAH ı anmayanalar hasa ALLAH ı unutanları
annen bırak sana kötü davransın duanı et sen annen için yapman gereken görevleri yap yerine getir ALLAH cc ya tevekkul et
rabbim selamete kavusturusn
haline sukur et
beterin beteri var
rabbim kötülerden kötülere denk gelmekten alıkoysun inşa-ALLAH.selametle kal kardeşim.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
a.s. kardeşim, bu dünyada herşey bir sınav biliyorsun. Sabrını zikrini eksik etme, yüce rabbim hakkında herşeyi hayırlı kılsın, sabır ve afiyet versin. Allaha emanet ol.
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamün aleyküm
Rabbim tez zamanda sıkıntılarınızı geçirmeyi nasip eder.
Anne kız arasında zaman zaman bunlar yaşanır
Rabbim sabırlı olmayı nasip etsin kardeşim
Rabbim tez zamanda sıkıntılarınızı geçirmeyi nasip eder.
Anne kız arasında zaman zaman bunlar yaşanır
Rabbim sabırlı olmayı nasip etsin kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42278-talihsizzz · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.