Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
kardesler bi yardım lütfen
1.109 görüntülenme · 6 yanıt
s.a. degerli abiler.aslında sorunum cok büyük deil ama haletsem iyi olacak.gecen bir meieval oyunu satn aldım kurdum lakin oyunun baslangıcında turkleri secip oynamaya baslar baslamaz 5 dk sonra hata mesajı verip oyunu kapatıyor.bilgisayarım bütün sistem gerksinimini karsılıyor SADECE EKRAN KARTINDAN SUPHELENİOM markası NVİDİA GEFORCE GO6100 VE 256 MB.YANİ BUNA RAGMEN OYUNU KALDIRAMIYORSA TAKILMASI VEYA DINMASI GEREKİYOR.KAPATMASI GEREKMİYOR.EGER OYUNA UYGUN SÜRÜCÜ İNDİRCEKSEM NERDEN NE ADI ALTINDA İNDİRCEM?Acele yardım eden olursa duacısı olurum.sabhten beri en az 20siteye baktım hic bir sey yok...
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
ALLAH razı oolsun ilginiz ve alakanız için.biraz araştırma neticesi öğrendim ki anakart kaldıramadığı için ısııyormuş ve otomatikman kapatıyormuş oyunu.laptop oldugu için parca da değistimeyeceğimize göre yapacak bişey yok.bu oyundan hayır yok bize.cevabını yazıyorum kibenzer sorunla karşılaşan olursa boşuna ugraşmasın :T
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
Welcome to NVIDIA - World Leader in Visual Computing Technologies dan güncel sürücülerini indirebilirsin..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35503-kardesler-bi-yardim-lutfen · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kardesler bi yardım lütfen Bilgisayar Programları 3 cevap
- selamunaleykum kardesler Tanışma Köşesi 5 cevap
- Dua...(Amin diyelim ins.kardesler) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Hosbulduk kardesler Tanışma Köşesi 6 cevap
- Peygamberimiz kendi resimini cizme yazak etmis Bununla ilgili hadis varmi kardesler Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- Annem icin dua edermisiniz kardesler... Dua Bölümü 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.