kardesler bi yardım lütfen

1.109 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
hicretturkan

hicretturkan

Aktif Üye · 83 mesaj

s.a. degerli abiler.aslında sorunum cok büyük deil ama haletsem iyi olacak.gecen bir meieval oyunu satn aldım kurdum lakin oyunun baslangıcında turkleri secip oynamaya baslar baslamaz 5 dk sonra hata mesajı verip oyunu kapatıyor.bilgisayarım bütün sistem gerksinimini karsılıyor SADECE EKRAN KARTINDAN SUPHELENİOM markası NVİDİA GEFORCE GO6100 VE 256 MB.YANİ BUNA RAGMEN OYUNU KALDIRAMIYORSA TAKILMASI VEYA DINMASI GEREKİYOR.KAPATMASI GEREKMİYOR.EGER OYUNA UYGUN SÜRÜCÜ İNDİRCEKSEM NERDEN NE ADI ALTINDA İNDİRCEM?Acele yardım eden olursa duacısı olurum.sabhten beri en az 20siteye baktım hic bir sey yok...
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
Yürekli57

Yürekli57

Üye · 29 mesaj

merhaba kardes istersen bide bilgisayarin firewall ve virüs programini kontrol et engellemis olabilir oyunu

kolay gelsin
hakaNet

hakaNet

Kıdemli Üye · 301 mesaj

yürekli57 nin dediklerinide yapınca olmazsa..doğru yüklediğinden emin ol..eksik dosya fln olabilir...kolay gelsin
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
hicretturkan

hicretturkan

Aktif Üye · 83 mesaj

ALLAH razı oolsun ilginiz ve alakanız için.biraz araştırma neticesi öğrendim ki anakart kaldıramadığı için ısııyormuş ve otomatikman kapatıyormuş oyunu.laptop oldugu için parca da değistimeyeceğimize göre yapacak bişey yok.bu oyundan hayır yok bize.cevabını yazıyorum kibenzer sorunla karşılaşan olursa boşuna ugraşmasın :T
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
hakaNet

hakaNet

Kıdemli Üye · 301 mesaj

amin cümlemizden Allah razı olsun....Allah'a emanet ol
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
rock_8565

rock_8565

Yeni Üye · 1 mesaj

selam kütü siteleri nasilengeliyebilirz
Paylaş: