Peygamberimiz kendi resimini cizme yazak etmis Bununla ilgili hadis varmi kardesler
1.609 görüntülenme · 3 yanıt
BEN BOYLE BIR SEY DUYDUM DERSEM YALAN OLUR
AMA SU KESINDIRKI SEVGILILER SEVGILISI PEYGAMBER EFENDIMIZIN(s.a.s)kimse guzel yuzunun resmini asla bir kagit parcasina cizemez hele bu asirda imkansiz cunku kimse onu gormedi.egerki onun (s.a.s)zamaninda boyle bir olay oldu isede bunu bilemem
biz aciz kullar onun(s.a.s) efendimizin bir ayak izine,bir sakali serifine yani gordugumuz zaman nekadar seiniyoruz opuyoruz ,duygulaniyoruz,icimize bir huzur doluyorki,onun (s.a.s)mubarek yuzlerini gorunce ne hale geliriz bunu dusnmek bile cok guzel bence...saygilarimla
AMA SU KESINDIRKI SEVGILILER SEVGILISI PEYGAMBER EFENDIMIZIN(s.a.s)kimse guzel yuzunun resmini asla bir kagit parcasina cizemez hele bu asirda imkansiz cunku kimse onu gormedi.egerki onun (s.a.s)zamaninda boyle bir olay oldu isede bunu bilemem
biz aciz kullar onun(s.a.s) efendimizin bir ayak izine,bir sakali serifine yani gordugumuz zaman nekadar seiniyoruz opuyoruz ,duygulaniyoruz,icimize bir huzur doluyorki,onun (s.a.s)mubarek yuzlerini gorunce ne hale geliriz bunu dusnmek bile cok guzel bence...saygilarimla
hadis var mı bilmiyorum ama ben duydum ne kadar doğru bilemem..EN EMİN OLANA EMANET OLUN.........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56662-peygamberimiz-kendi-resimini-cizme-yazak-etmis-bununla-ilgili-hadis-varmi-kardesler · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Medine-i münevvere'den gelen bu vasiyetname ( bununla ilgili bilgisi olan varmı) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- ---- Keşke Bununla İmtihan Edilmeseydim! ----- Bireyin Kişisel Gelişimi - Eğitim - Ahlak 2 cevap
- Şakkul Kamer (ayin ikiye ayrilma) mucizesi burada tahakkuk etmis.. Resimler 9 cevap
- ***Peygamberimiz(S.A.V)in sabırla ilgili hadisleri*** Hadis-i Şerif 10 cevap
- Peygamberimiz (s.a.v.) Su ile İlgili Mucizeleri Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 5 cevap
- haydi arkadaşlar peygamberimiz ile ilgili şiir yazı paylaşalım Rebiülevvel Ayı 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.