Sabah namazina kalkamayanlara özel saat :):)

2.874 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

:a39:
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

sabah namazı saatinden saat 10:40 kadar ugraşmış uyanmamış anlaşılan o bir şey degil bari ögle namazının kaçırmasa :) ögle namazı vakti gelmiş nerdeyse :)
_şimal_

_şimal_

gercekten öyle:) Rabbim hakkıyla vaktınde namazlarımızı kılmayı nasip etsin... dua ile...
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

:D
teşekkürler kardeşim paylaştığınız için.
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

çok güzel bir saat :)
_şimal_

_şimal_

nuresma:D
teşekkürler kardeşim paylaştığınız için.
selam ve dua ile...

ben tesekkur ederım nuresma kardesım...hayırlı paylaşımlar...
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

kesinlikle bir tane de ben istiyorum :)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

:D :D :D bu saat fayda etmez bana daha büyüğü varsa onu alayım.....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

çok şükür benim böyle bir sorunum yok saat 4 de kalkcam diyeyim 4 de kalkarım çok dakikimdir ama bir tane erkek kardeşime alabilirim
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

çok güzel paylaşımınız için teşekkürler.
ALLAH 'a emanet olunuz.
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

hitam

hitam

Üye · 23 mesaj

çok iyi düşünmüşsünüz böyle bir saat lazım uyanamayanlara
saatide biraz geri alsak 5 gibi daha iyi olacak
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

:a15: teşekkürler çok gerekli olduğu ortada
hicretturkan

hicretturkan

Aktif Üye · 83 mesaj

vallahi çok güzel olmuş çok manalı...malesef bende de aynı sorun var.ALLAH!tan blundugum yurtta o saaten daha fazla ilev gören abiler ve arkadaşlar var.ALLAH RAZI OLSUN.O SAYEDE KURTARIYORUZ...
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

bu saatten banada lazıııııııııımm:a43::a43::a43:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

bırak uyusun adam daha sabaha çok var yahu:D:Dselametle kalın
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

.....:a21:

çok güzel...
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

Yıl 1993 ben 12 yaşındayım! mardin terör kaynıyor her gün çlenler yaralananlar bi türlü kesilmiyor. Aylardan haziran ve biz damda yazlık sedir dediğimiz şeylerin üstünde uyuyoruz, bi ara ufak bi ses geldi kulağıma saat 3 sularıydı. Neyse ben uyudum yine sabah uyandım ve gerilerek bakıyorum etrafa bide baktım ki anneannemlerin 30-40 metre arkasındaki ev yok.Ne oldu diye sordumğumda da dün gece saat kulağıma gelen ses bomba sesiymiş. Allahtan evde kimse yoktuda ölen olmamıştı. Yani Kimi zaman öle saatlerde işe yaramıyo:) allah kulağımızı daima güzel şeyleri duyması ile nasip eylesin...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

ardam_47, post: 795612, member: 22491Yıl 1993 ben 12 yaşındayım! mardin terör kaynıyor her gün çlenler yaralananlar bi türlü kesilmiyor. Aylardan haziran ve biz damda yazlık sedir dediğimiz şeylerin üstünde uyuyoruz, bi ara ufak bi ses geldi kulağıma saat 3 sularıydı. Neyse ben uyudum yine sabah uyandım ve gerilerek bakıyorum etrafa bide baktım ki anneannemlerin 30-40 metre arkasındaki ev yok.Ne oldu diye sordumğumda da dün gece saat kulağıma gelen ses bomba sesiymiş. Allahtan evde kimse yoktuda ölen olmamıştı. Yani Kimi zaman öle saatlerde işe yaramıyo:) allah kulağımızı daima güzel şeyleri duyması ile nasip eylesin...

kardeşim anlatıgınız olayaya.. şaşırayımmı .. üzüleyyimmi .. sizin yorumunuza tebessümmü edeyim şaşırdım..

neseki kimseye birşey olmamış rabbim korumuş..

duanızada kalbi aminler.. inşaALLAH
_şimal_

_şimal_

ardam_47, post: 795612, member: 22491Yıl 1993 ben 12 yaşındayım! mardin terör kaynıyor her gün çlenler yaralananlar bi türlü kesilmiyor. Aylardan haziran ve biz damda yazlık sedir dediğimiz şeylerin üstünde uyuyoruz, bi ara ufak bi ses geldi kulağıma saat 3 sularıydı. Neyse ben uyudum yine sabah uyandım ve gerilerek bakıyorum etrafa bide baktım ki anneannemlerin 30-40 metre arkasındaki ev yok.Ne oldu diye sordumğumda da dün gece saat kulağıma gelen ses bomba sesiymiş. Allahtan evde kimse yoktuda ölen olmamıştı. Yani Kimi zaman öle saatlerde işe yaramıyo:) allah kulağımızı daima güzel şeyleri duyması ile nasip eylesin...

amin.........
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.