biz dünyaya neden geldik.şimdi sohbet edelim bakalım
7.283 görüntülenme · 48 yanıt
nursah, post: 779942, member: 14881s.a minik güzellik hayırlı cumalar...bende bursalıyım,yazını okuduğumda sana sımsıkı sarılmak geldi içimden canımsın yaa Rabbim yolunu açık etsin inşAllah..dualarında nurşah ablanıda unutma öpüyorum seni Allah'a emanet ol...
sanada hayırlı akşamlar ablacım.a ne güzel o zaman senide misafir edelim olurmu inşallah ablacım.amin tamam unutmam ablacım ben zaten dua ederken cümlemize gelsin diyorum ablacım.ablacım.allaha emanet ol.selam ve dua ile kal.:a07::a07::a07:
ahiret-yolcusu, post: 780091, member: 77129:Bselaminaleyküm fisitigim sinavin nasil gecti bugün insallah iyi gecmistir
aleyküme selam ablacım sınavım çok güzel geçti 40 soru vardı.ama yinede kolaydı ablacım.allaha emanet ol.......
benım canım gelmiş maşaALLAH ne guzel ne dogru seyler yazmiş canım benım yuregine saglık cokkk ozledim senı iyiki geldin paylaşimlarını 4gözle beklıyorum sen benım canımmsın..bıtanem benım.kitabın cıkınca ilk ben alacam :) ellerine yuregine saglık
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
aylin26, post: 780521, member: 69715benım canım gelmiş maşaALLAH ne guzel ne dogru seyler yazmiş canım benım yuregine saglık cokkk ozledim senı iyiki geldin paylaşimlarını 4gözle beklıyorum sen benım canımmsın..bıtanem benım.kitabın cıkınca ilk ben alacam :) ellerine yuregine saglık
teşekkür ederim ablacım bende seni çok özledim.bak ablacım kalbimiz birmiş bende sana yazdım.allaha emanet ol ablacım.....
İNCİNUR, post: 780528, member: 72504teşekkür ederim ablacım bende seni çok özledim.bak ablacım kalbimiz birmiş bende sana yazdım.allaha emanet ol ablacım.....
canım benım yaa ben senı coookkk sevıyorum incitanem benım..kalbimiz birmiş evett rabbim biliyo ya içimizdekileri kıyamam ben sana bitanem benımmm bitanemm.nazarlardan korusun yuce mevlam senı..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40985-biz-dunyaya-neden-geldik-simdi-sohbet-edelim-bakalim · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- sohbet dünyaya düşkün olmak Kuran-ı Kerim meali 1 cevap
- İslami Chat,İslami Sohbet,Dini Chat,Dini Sohbet Mutlaka Okunsun...!!! Boykot 7 cevap
- Misvak Kullanıyor musun ? Buyrun Faydalarına bakalım şimdi... Sağlık ve Yaşam 5 cevap
- neden,neden,neden? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Geldik Dini sohbet 2 cevap
- Ali Oktay - Haktan Geldik İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.