biz dünyaya neden geldik.şimdi sohbet edelim bakalım

7.283 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

nur_yüzlü_1990, post: 779872, member: 73208Hayirli sabahlar incinur

sanada hayırlı akşamlar.hoşgeldiniz.
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

nursah, post: 779942, member: 14881s.a minik güzellik hayırlı cumalar...bende bursalıyım,yazını okuduğumda sana sımsıkı sarılmak geldi içimden canımsın yaa Rabbim yolunu açık etsin inşAllah..dualarında nurşah ablanıda unutma öpüyorum seni Allah'a emanet ol...

sanada hayırlı akşamlar ablacım.a ne güzel o zaman senide misafir edelim olurmu inşallah ablacım.amin tamam unutmam ablacım ben zaten dua ederken cümlemize gelsin diyorum ablacım.ablacım.allaha emanet ol.selam ve dua ile kal.:a07::a07::a07:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

ahiret-yolcusu, post: 780091, member: 77129:Bselaminaleyküm fisitigim sinavin nasil gecti bugün insallah iyi gecmistir

aleyküme selam ablacım sınavım çok güzel geçti 40 soru vardı.ama yinede kolaydı ablacım.allaha emanet ol.......
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

benım canım gelmiş maşaALLAH ne guzel ne dogru seyler yazmiş canım benım yuregine saglık cokkk ozledim senı iyiki geldin paylaşimlarını 4gözle beklıyorum sen benım canımmsın..bıtanem benım.kitabın cıkınca ilk ben alacam :) ellerine yuregine saglık
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

aylin26, post: 780521, member: 69715benım canım gelmiş maşaALLAH ne guzel ne dogru seyler yazmiş canım benım yuregine saglık cokkk ozledim senı iyiki geldin paylaşimlarını 4gözle beklıyorum sen benım canımmsın..bıtanem benım.kitabın cıkınca ilk ben alacam :) ellerine yuregine saglık

teşekkür ederim ablacım bende seni çok özledim.bak ablacım kalbimiz birmiş bende sana yazdım.allaha emanet ol ablacım.....
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

İNCİNUR, post: 780528, member: 72504teşekkür ederim ablacım bende seni çok özledim.bak ablacım kalbimiz birmiş bende sana yazdım.allaha emanet ol ablacım.....

canım benım yaa ben senı coookkk sevıyorum incitanem benım..kalbimiz birmiş evett rabbim biliyo ya içimizdekileri kıyamam ben sana bitanem benımmm bitanemm.nazarlardan korusun yuce mevlam senı..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

S.Aleyküm

İNCİNUR Nerelerdesin Kaç Gündür :)
leylacan

leylacan

Üye · 22 mesaj

selamünaleyküm incinur maşallah çok güzel aktarmışsın nasihatlerini.bende yeni girdim bu siteye bekliyoruz kitabını.başarılar diliyorum.rabbim hep seninle olsun
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

İNCİNURCUM Sana Hediyem Bu Tamam mı :)

Kendine ii Bak

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.