bende aranıza yenı katıldım
1.507 görüntülenme · 18 yanıt
selamınaleyküm arkadaşlar sitenize bende yeni üye oldum.hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.Rabbim nice ramazanlar göstersin.kardeşlerim sizden ricam bugün vefatının birinci yılı olan teyzem için ve geride kalan 2 küçük yavru için dua edermisiniz?Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet geride kalanlarada sabır ihsan eylesin.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.AMİN
Kardeşim Allah razı olsun sende benim gibi yeni üye olmuşsun ben de sana hoşgeldin diyorum Allah geçmişlerimize her zaman Rahmet eylesin Cennetinde yer versin inşallah geride kalanlara Rabbim her zaman sahip çıkıyor dualarımız karşılıklı olur inşallah hayırlı ramazanlar
zeyneb_86selamınaleyküm arkadaşlar sitenize bende yeni üye oldum.hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.Rabbim nice ramazanlar göstersin.kardeşlerim sizden ricam bugün vefatının birinci yılı olan teyzem için ve geride kalan 2 küçük yavru için dua edermisiniz?Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet geride kalanlarada sabır ihsan eylesin.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.AMİN
Allah razı olsun kardeşim aramıza hoşgeldin. üyeliğinin daim olmasını diliyorum. dua ile inşallah..
zeyneb_86selamınaleyküm arkadaşlar sitenize bende yeni üye oldum.hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.Rabbim nice ramazanlar göstersin.kardeşlerim sizden ricam bugün vefatının birinci yılı olan teyzem için ve geride kalan 2 küçük yavru için dua edermisiniz?Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet geride kalanlarada sabır ihsan eylesin.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.AMİN
AleykümSelam Kardeşim hoşgeldiniz sizede hayırlı ramazanlar
Ölmüşlerimize ALLAH CC RAHMET EYLESİN
Kalanlara da sabır versin
AMİN AMİN AMİN
Aleyna Ve Aleyke Selam
Sizede hayırlı ramazanlar rabbim sevabına erişenlerden eylesin inşaallah
Teyzenize ALLAH rahmet eylesin mekanını cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin
razı ve memnun olduklarıyla muamele eylesin
O küçük yavruları rabbim hayırla büyütsün
hayırlı yerlere gelmeyi nasip eylesin Amin..Amin...Amin...
Sizede hayırlı ramazanlar rabbim sevabına erişenlerden eylesin inşaallah
Teyzenize ALLAH rahmet eylesin mekanını cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin
razı ve memnun olduklarıyla muamele eylesin
O küçük yavruları rabbim hayırla büyütsün
hayırlı yerlere gelmeyi nasip eylesin Amin..Amin...Amin...
(Amin)
ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgeldin.Hayırlı Ramazanlar..Teyzenize Allahcc rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara rabbim sabır versin(Amin)..
Allahcc emenat olun kardeşim
selam ve dua ile..
selamün aleyküm
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
sevgili kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.,
Teyzenize YARADAN dan Rahmet ,
Yavrularına da sabır versin.
Dua ile inşallah
Teyzenize YARADAN dan Rahmet ,
Yavrularına da sabır versin.
Dua ile inşallah
ve aleykümselam arkadaşım, hayırlı olsun üyeliğin, sana da hayırlı ramazanlar inşaallah..
tabiki dua ederiz, Rabbim kabul ederse
AMİN....
tabiki dua ederiz, Rabbim kabul ederse
AMİN....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40245-bende-araniza-yeni-katildim · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- sonunda bende katıldım aranıza :)) Tanışma Köşesi 13 cevap
- Selamünaleyküm bende aranıza katıldım. Tanışma Köşesi 7 cevap
- selemun aleyküm kerdeşlerim;bende aranıza katıldım.. Tanışma Köşesi 15 cevap
- semün aleyküm bende aranıza katıldım Tanışma Köşesi 29 cevap
- allahın izni ile bende aranıza katıldım Tanışma Köşesi 8 cevap
- SELAM ARKADASLAR BEN YENI KATILDIM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.