semün aleyküm bende aranıza katıldım
2.043 görüntülenme · 29 yanıt
merhabalar.Bu siteyi namaz üzerine yazılar okurken gördüm ve çok beğendim.Ben okadar berbat bir hayat sürüyorum ki bugün kendimden iğerndim ve tek yolun islamiyet ve bu dünyanın bir sınavdan başka bişey olmadığını anladım. Ben bu güne kadar boşa yaşamışım.Artık Allahı tanımanın yoluna kurban olmanın niyeti içindeyim.yarın mubarek arefe ve ben bu mübarek günde namazı ve Allahı bulmak yoluna bende kurban olmak istiyorum.Ama sizlerin telkinlerine yardımına çok ihtiyacım var.Benide aranıza alın lütfen gerçek müslüman olmak istiyorum.
Ve aleyküm selam kardeşim!hoşgeldin aramıza.Çok güzel bir tesbitte bulunmuşsunuz,Allahla beraber geçmeyen bir ömür boşa geçen bir ömürdür.Secdesiz,ruku ve kıyamdan uzak bir hayat yüzyıllarcada olsa boştur.Rabbımız bir ayetinde şöyle buyurmaktadır:''Ben insanları ve cinleri ancak bana ibadet etsinler diye yarattım''
GEVHER 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
ve aleykümselam kardeşimiz...
Foruma ve aramıza hoşgeldiniz.
Allah'a Kulluk etmek için yaratılan aciz varlıklarız.
İmanımızla ,İbadetlerimizle , Takvamızla Rabbimize layık kullar olmak için çalışacağız .
Bizlere verilen görev o kadar ağır ve zor ki , bu görevi layıkıyla üstlenebilmek büyük bir sabır , çaba ve özveri istiyor.
İmtihan edilmek üzere gönderildiğimiz dünya hayatında , nefsimiz ve şeytan , KULLUK vazifemizden vazgeçmemiz için bizlerle her an uğraşıyor.
Bu yolda Tek Rehberimiz KUR'AN-I KERİM ve Peygamberimiz Hz.MUHAMMED ( S.A.V) 'ın sünnetleridir.
Hep birlikte Allah'ın Kur'an-ı na sımsıkı yapışacağız .
Bölünmeden , ayrılmadan Allah'a kulluk etme zevkini , Rabbimizin diğer kullarıyla birlikte yaşayacağız.
Bu forumda da, Allah'a kulluk vazifemizi layıkıyla yerine getirebilmek için eksiklerimizi gidermeye , birbirimize destek olmaya ve bilgilerimizi paylaşmaya çalışıyoruz.
Güzel ve faydalı paylaşımlarda , Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Rabbim , bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.
Allah'a emanet olun.
Foruma ve aramıza hoşgeldiniz.
Allah'a Kulluk etmek için yaratılan aciz varlıklarız.
İmanımızla ,İbadetlerimizle , Takvamızla Rabbimize layık kullar olmak için çalışacağız .
Bizlere verilen görev o kadar ağır ve zor ki , bu görevi layıkıyla üstlenebilmek büyük bir sabır , çaba ve özveri istiyor.
İmtihan edilmek üzere gönderildiğimiz dünya hayatında , nefsimiz ve şeytan , KULLUK vazifemizden vazgeçmemiz için bizlerle her an uğraşıyor.
Bu yolda Tek Rehberimiz KUR'AN-I KERİM ve Peygamberimiz Hz.MUHAMMED ( S.A.V) 'ın sünnetleridir.
Hep birlikte Allah'ın Kur'an-ı na sımsıkı yapışacağız .
Bölünmeden , ayrılmadan Allah'a kulluk etme zevkini , Rabbimizin diğer kullarıyla birlikte yaşayacağız.
Bu forumda da, Allah'a kulluk vazifemizi layıkıyla yerine getirebilmek için eksiklerimizi gidermeye , birbirimize destek olmaya ve bilgilerimizi paylaşmaya çalışıyoruz.
Güzel ve faydalı paylaşımlarda , Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Rabbim , bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.
Allah'a emanet olun.
Hepinize bin bir teşekkür ederim.Benim için dua edin lütfen.Sadece namaz için değil gerçek müslüman olmam için dua edin bana.Sadece namaz anında müslüman olanlardan olmak istemiyorum.İslamı tam anlamıyla ahlakıyla içten yürekten yaşamam için bana dua edin.Okadar iyisiniz ki.
hosgeldin kardesim sen nefsini yener de bize katilirsan tabiki okudukca ögrenirsin rahman yardimcin olsun...selamete isn...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45906-semun-aleykum-bende-araniza-katildim · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.