Duanıza ihtiyacım var kardeşlerim çok çaresizim

2.606 görüntülenme · 38 yanıt

Paylaş:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çaresiz bırkamasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlara kimselere fırsat vermesin Rabbim.
İçinde bulunduğunuz sıkıntılardan çaresizliklerden engelelrden kurulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim. İnşallah tez zamanda sağ sağlim ailenize sevdiklerinize kavuşmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

leyla-1, post: 740699, member: 83742Aleyküm Selam kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çaresiz bırkamasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlara kimselere fırsat vermesin Rabbim.
İçinde bulunduğunuz sıkıntılardan çaresizliklerden engelelrden kurulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim. İnşallah tez zamanda sağ sağlim ailenize sevdiklerinize kavuşmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(

Allah razı Olsun kardeşim Amin...Amin...Amin!
MeLeĞİM

MeLeĞİM

Kıdemli Üye · 162 mesaj

Allah size sabir versin
allah sabir edenlerle birliktedir siz yeter ki ona güvenin
allah size yardim etsin
dualarimizi allah kabul eder inş....

Inş... Ailenizden hayirli haberler alirsiniz
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

MeLeĞİM, post: 740712, member: 16903Allah size sabir versin
allah size yardim etsin

Sağolasın Melek kardeşim dualarınız için Rabbim razı Olsun.
İnşallah sağ-sağlim kurtulurlar AMİN!
relvin

relvin

Kıdemli Üye · 182 mesaj

merhaba minoug kardes ben de Azerbaycandanim ailenin durumuna cok uzuldum Insallah tez bir zamanda kovusursunuz ama sen yine de uzulme Peygamber Efendimiz(sav) buyurmus ki Allah(c.c.) ve resulunu (Sav) seven sikintilara katlansin.Insallah bu sikintilarin sonu gelecek ve biz bir gun Rafiq-i Aliye kavusuruz
yurtlu

yurtlu

Mübarek Üye · 736 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim duaciniz tabi
allah size hayirli haberler nasip etsin rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah
selam ve baki dualarimla
allaha emanet olun...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

rabbim yardımcıları olsun allah da size sabır dayanma gücü versin. umarım kötü bir haber almazsın kardeşim. zalimin zulmu varsa mazlumun ALLAH ı var inşallah en kısa zamanda hayat normal şartlara döner ..... kimse zarar görmesin, çocuklar öksüz kalmasın, ana ve babaların boynu bükülmesin rabbim dirlik ve beraberliktan imanımızdan ayırmasın bizleri inşallah
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

MeLeĞİM, post: 740712, member: 16903Allah size sabir versin
allah size yardim etsin
Amin...Amin...Amin.!!!

Allah C.C razı Olsun kardeşim sağolasın.
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

relvinmerhaba minoug kardes ben de Azerbaycandanim ailenin durumuna cok uzuldum Insallah tez bir zamanda kovusursunuz ama sen yine de uzulme Peygamber Efendimiz(sav) buyurmus ki Allah(c.c.) ve resulunu (Sav) seven sikintilara katlansin.Insallah bu sikintilarin sonu gelecek ve biz bir gun Rafiq-i Aliye kavusuruz

Sağolasın kardeşim İnşallah yakın bir zamanda kurtulur herkes.
Ama üzülmemek elde değil ki kardeşim çok zor,ailem orda bombaların altında nasıl olduklarından haberimiz yok
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

yurtluSelamün aleyküm kardeşim duaciniz tabi
allah size hayirli haberler nasip etsin rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah
selam ve baki dualarimla
allaha emanet olun...

Allah razı Olsun kardeşim dualarınız için sağolun.
Amin!!!
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

SAFİYErabbim yardımcıları olsun allah da size sabır dayanma gücü versin. umarım kötü bir haber almazsın kardeşim. zalimin zulmu varsa mazlumun ALLAH ı var inşallah en kısa zamanda hayat normal şartlara döner ..... kimse zarar görmesin, çocuklar öksüz kalmasın, ana ve babaların boynu bükülmesin rabbim dirlik ve beraberliktan imanımızdan ayırmasın bizleri inşallah

Amin güzel kardeşim Allah C.C dualarınızı kabul eder İnşallah evet İnşallah kimse öksüz yuvasız kalmasın Rabbim yardımcıları Olsun bizlerede sabır versin
Çok zor bir durum.
relvin

relvin

Kıdemli Üye · 182 mesaj

Kardes benim de okuldan arkadasim var gurcistanda yasiyorlar.askere goturmusler Insallah hayirlisi olur.Ona da dua ederseniz sevinirim
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kardeşim ailenden haberin varmı bi haber ver merakta kaldık
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim...
Hakikaten çok zor bir durum Allah sabır ihsan eylesin (Amin!) Allah ; mü'minlerle birliktedir , mazlum , hiçbir suçu olmadığı halde onlarca şiddete maruz kalan kardeşlerimizle birliktedir...hiç üzülme inşallah bu günlerde geçecek...birbirimize ettiğimiz dualarla gerçekleşecek inşallah...RABBİM zorda kalan tüm mü'min kardeşlerimizin yardımcısı olsun , onları zulümden , işkenceden ,kafirlerin şiddetinden uzak eylesin (Amin!)

Selametle kal inşallah...

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

dinciselamün aleyküm kardeşim ailenden haberin varmı bi haber ver merakta kaldık

Yok güzel kardeşim daha hatlar kesik kimseye ulaşamıyoruz tam savaş bitti demiştik hayin rusya yine ateşkesi bozmuş:a33:
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

roses_death88Selamun aleyküm kardeşim...
Hakikaten çok zor bir durum Allah sabır ihsan eylesin (Amin!) Allah ; mü'minlerle birliktedir , mazlum , hiçbir suçu olmadığı halde onlarca şiddete maruz kalan kardeşlerimizle birliktedir...hiç üzülme inşallah bu günlerde geçecek...birbirimize ettiğimiz dualarla gerçekleşecek inşallah...RABBİM zorda kalan tüm mü'min kardeşlerimizin yardımcısı olsun , onları zulümden , işkenceden ,kafirlerin şiddetinden uzak eylesin (Amin!)

İnşallah kardeşim Rabbim cümlemizin Dualarını kabul Eylesin
Sadece güzel Rabbime sığınıyoruz O en doğrusunu bilir ve olucak herşeye katlanmak zorundayız İnşallah kurtulurlar.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

minougAllah razı Olsun güzel kardeşim desteğiniz için Rabbim sizden razı Olsun

selamün aleyküm kardeşim ya ailenden haberin varmı konuşabildinmi eşim oradaki arkadaşlarına ulaştı hepsiyle görüşüyor ALLAH CC yardımcıları olsun inşallah
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

Aleyküm Selam ablacım Allah C.C senden razı Olsun evet en sonunda ulaştım iyiler Rabbime Şükürler olsun hemde sonsuz sayamayacağımız kadar Şükürler olsun tabi çok zarar görmüşler zaten oralar fakirlik yaşıyordu şimdi daha da kötü olmuş ama biz alışığız bu rusların darbelerine Rabbim bizlere güç verdi dayandık zulümlerine o acımasız insanların kaç gündür siteye gelmek istiyordum ama moral bulamıyordum.Şimdi daha iyiyim Allaha Şükür.Allah sizlerden razı Olsun.

Rahmeti sonsuz Olan Rabbime emanet olun cümleniz!!!
minoug

minoug

Kıdemli Üye · 250 mesaj

roses_death88Selamun aleyküm kardeşim...

Allah razı Olsun kardeşim desteğiniz için.

Rabbim bütün mahsum ve çaresiz kardeşlerimizin Yar ve Yardımcısı Olsun İnşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.