duanıza ihtiyacım var lütfen...
879 görüntülenme · 4 yanıt
S.a kardeşlerim ne zaman dua ya ihtiyacım olsa sizlere geliyorum.bir yıldır gorustugum biri var ve yarın benı istemeye gelecekler.fakat aıleler cok farklı dunyaların insanları benim ailem daha genişken onun aılesı cok cok muhatısıp ne olur bana dua edın aıleler arasında sıkıntı olmadan hayırlısı ise bu iş olsun lütfen dualrınızı beklıyorum inşallah...
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim Allah hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah hakkınızda olanı gönlünüze gönlünüzde olanıda hakkınızda hayırlı etsin Rabbim inşallah.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Allah hakkınızda olanı gönlünüze gönlünüzde olanıda hakkınızda hayırlı etsin Rabbim inşallah.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
ben bu sebebden dolayı boşanmanın eşiğinde olan birisiyim.aileler çok önemli bu konularda.bende ailelerden bizene biiz birbirimizi seviyoruz diyordum ama malesef öyle değilmiş.sırf eşimin ailesinin gerici olması ve kızlarına çok düşkün olmaları ailemizi bitirdi ve olan 2,5 yaşındaki oğlumuza oldu ana baba ayrı büyüyecek.bu söylediklerimi düşünün gerekirse 1 sene geç evlenin ama aileler oturup konuşsun anlaşsın.aile çok önemli.
ama yok biz birbirimizi seviyoruz evleneceğiz derseniz sizin için dua edeceğim bende.
ama yok biz birbirimizi seviyoruz evleneceğiz derseniz sizin için dua edeceğim bende.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/76827-duaniza-ihtiyacim-var-lutfen · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- duanıza ihtiyacım var İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- DUANIZA İHTİYACIM VAR Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- Duanıza ihtiyacım var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 44 cevap
- Duanıza ihtiyacım var kardeşlerim çok çaresizim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 38 cevap
- Duanıza İhtiyacım Var Görüş- Öneri- İstek 9 cevap
- Duanıza ihtiyacım var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 194 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.