Bir Kadinin ölüm Anindaki Hali
31.411 görüntülenme · 242 yanıt
MeLeĞİMALLAH razı olsun gercekten ibret verici
rabbim bize hayırlı bir ölüm nasip etsin inş....
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN.
cümlemize hayırlı son nefesler nasişp etsin.amin.selametle
dinciselamün aleyküm abi RABBİM CC herkese hayırlı ölüm versin inşallahemeyine sağlık
aleykum selam kardeşim.
güzel duana amin amin amin diyorum.
seninde gözüne gönlüne saglık.selametle
reispelin
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
reispelinRabbim hayırlı ölümler nasip eyle. Nolurr Ya Rabbimm..
Aminn....
amin amin amin kardeşim.
RABBIM RAZI OSUN. selametle
ALLAH razı olsun, gerçekten ibretlik insanın içini ürperten bir durum. ALLAH herkeze imanlı ve kolay ölüm nasip etsin.
nasırlı_kalpallah razı olsun, gerçekten ibretlik insanın içini ürperten bir durum. Allah herkeze imanlı ve kolay ölüm nasip etsin.
amin amin amin.
Rabbim razi olsun.
Son nefeste iman ile huzuruna çikmak nasip etsin.amin.selametle
relvinAllah(c.c.) razi olsun.Allah(c.c.) olumumuzu kolay etsin.AMIN
amin amin amin kardeşim.selametle
Yasaklı Kullanıcı
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 69 mesaj
kwon_salimIbertlik ve güzel bir olay ders çikaran çikarsin allah hepimize azapsiz ölümler versin
RABBIM razı olsun.
ders alıp,yaşantıısnı ona göre düzelten kullardan olmayı nasip etsin.amin.selametle
gül tanemçok etkilendim allah razı olsun
Allah hepimize son nefeste imanlı gitmeyi nasip etsin
selametle...
RABBIM razı olsun.
dualarınada amin diyorum.
son nefeste hepimize imanla göçmeyi nasip etsin amin.selametle.
Allah razı olsun ....Gerçekten anlayana büyük ibret okurken sanki korku flimi seyrediyorum sandım tüylerim ürperdi.Ben insanların bu dünyada neyle meşgul olursa öylede öleceğine inanan bir insandım..TAKİİİİİİİİİ.2 AY ÖNCE KENDİ ANNECİĞİMİ KAYBETTİM...VE BENİM ANNEM HER FIRSATTA ALLAHI ZİKREDEN ELİNDEN KURAN DÜŞMEYEN İNSANDI....çok şükür RABBİME ALLAH SON NEFESİNİ VERİRKEN LAİLAHE İLLALLAH... OLDU İŞTE DOSTLAR GERÇEKTEN İNSANLAR NEYLE MEŞGUL OLUSA ÖYLEDE ÖLÜP .VE ÖLDÜKLERİ GİBİ Dİ.RİLECEKLER BEN BUNA ŞİMDİ DAHA ÇOK İNANIYORUM..TEK ÜZÜLDÜĞÜM BU SENE ANNEME HAC ÇIKMIŞTI. FAKAT GİDEMEDİ İNŞALLAH GİTTİĞİYER HAC MEKANIDA CENNETTİR. ANNELERİMİZİN KIYMETİ DAHA İYİ BİLELİM ACISI ÇOK BÜYÜK TARİFİ YOK RABBİM SABIRLAR İHSAN EYLESİN BİZLERE DUA EDİN DOSTLAR BENDE YAŞADIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM SLM. ALEYKÜM
Işte dostlar bizler için çok firsatlar var dilimizi her dakika allah.yoluyla zikredelim her ne iş yaparsak yapalim bu dil bizi zikirleriyle kurtaracak. Ne olur biraz ciddiyete alalim ölüm nezaman galecek bilmiyoruz ben annemi kaybettiğimde inanamadi öldükten sonra bile kalp masaji yapiyordum okadar şok oldum beklemiyordu hac için hazirlik yapiyorduk neyle karşilaştik.rabbim bütün müslümanlarin son nefesini verirken yardim etsin bir birimize dua edelim allaha emanet olalim slm aleykümmmmmmmmmm
firdes, post: 494487, member: 66901ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..YA RAHMAN YA RAHİM YA KAYYUM YA GAFUR YA KAHHAR YA MÜZİLLU........
PAYLAŞIMINIZ İBRET DOLU,GERÇEKTEN 2 KERE OKUDUM VE İKİSİNDE DE İNANAMADIM..SANKİ O AN ORADAYMIŞIM GİBİ HİSSETTİM...RABBİM ÖLÜMÜN DEHŞETLİ KORKUSUNDAN MUHAFAZA EYLESİN,MERHAMET ETSİN,RAHAT ÖLÜM NASİP ETSİN..
SELAM VE DUALARIMLA..:gulegule
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
amin insallah.güzel paylaşım
S.A.İBRETLİK DERS ALINMASI GEREKEN BİR PAYLAŞIM.Allah razı olsun.insana ölüm anında nereye gideceği bir an gösterilirmiş.cennetlikse cennet cehennemlikse cehennem.hepimiz biliriz ki Allah dostlar can emanetini teslim ederken.rahatça hiç hissetmeden teslim etmektedirler.günahı çok Allah a kulluk etmekten gafil yaşamış insanlarında can teslimiyeti bi okadar acı ve ızdıraplı olmaktadır.
Allan cümlemizi ona tabi olaraktan yaşayıp yine ona tabi olaraktan imanla Kur'an'la,şahadetle huzurlu bir şekilde çene kapamayı nasip etsin.selam ve dua ile
Allan cümlemizi ona tabi olaraktan yaşayıp yine ona tabi olaraktan imanla Kur'an'la,şahadetle huzurlu bir şekilde çene kapamayı nasip etsin.selam ve dua ile
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23798-bir-kadinin-olum-anindaki-hali · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.