Hafız Bir Genç!!!

10.248 görüntülenme · 94 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

_nisanur_Allah razı olsun çooook güzel bi yazı :)Rabbim cümlemizden razı olsun inşAllah

Allah sizden de razı olsun.amin inşallah.selametle kalın
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm harbi ablacım..Emeğine ve güzel yüreğine sağlık olsun.Beğeniyle okudum.Ne kadar anlamlı ve güzel bir paylaşımdı..Rahman c.c razı olsun, sevabını yazsın inşallah..Kur'an'ı en güzel şekilde okuyabilenlerden ve hayata geçirenlerden olmak duası ile inşallah..Cuma'nı şimdiden tebrik ediyorum harbi ablacım..Acizane dualarımdasın inşallah.Rabbimiz c.c güzel gönlüne göre versin..En Emin'e emanetimsin..Baki Dualar ve daimi muhabbetimizle..B)B)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

aliye_aliye
Selamün Aleyküm harbi ablacım..Emeğine ve güzel yüreğine sağlık olsun.Beğeniyle okudum.Ne kadar anlamlı ve güzel bir paylaşımdı..Rahman c.c razı olsun, sevabını yazsın inşallah..Kur'an'ı en güzel şekilde okuyabilenlerden ve hayata geçirenlerden olmak duası ile inşallah..Cuma'nı şimdiden tebrik ediyorum harbi ablacım..Acizane dualarımdasın inşallah.Rabbimiz c.c güzel gönlüne göre versin..En Emin'e emanetimsin..Baki Dualar ve daimi muhabbetimizle..B)B)

Aleyküme selam hacı kardeşim.evet bende ilk okuduğumda çok beğenmiştim.Duana içtenlikle amin diyorum.Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.sanada hayırlı cumalar can kardeşim.Rabbime emanetsin.sende dualarımdasın.:a15:
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

allah razı olsun güzel bir paylaşım hayırlı cumalar
reispelin

reispelin

Yeni Üye · 0 mesaj

Allah razı olsun kardeşim. İçimizde yitirdiğimiz onca şey varki? Acaba gerçek kulluk görevlerimizin ne kadarını yerine getirebiliyoruz. Emeğine sağlık.
Selam ve dua ile..
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ALLAH razı olsun nasiplenmek için güzel bir yazı her ibadeti ALLAH görüyo duyuyo diye yapsak ne kaybederiz
ALLAHIM yinede yolundan ayırma biz aciz ve güçsüzüz
selametle eline sağlık
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Üstadım !Fatihadan başladım ilk ayetleri okudum! ama ''iyyake na'budu ''demeye bir türlü dilim varmadı.Çünkü 'SADECE SANA KULLUK YAPARIM !diyemedim.

selamun aleykum rabbim razı olsun kardeşim
muhabbetle
baki selamlar
musti1

musti1

Yeni Üye · 9 mesaj

bunu yazana tessekur ederım bızı boyle aydınlattıgı ıcıın bır kez daha dusunulım kı gercekten layıgıyla Allah a kulluk edebılıyormuyuz?
Nur_u Secde

Nur_u Secde

cerennurumallah razı olsun güzel bir paylaşım hayırlı cumalar

Allah sizden de razı olsun.Rabbime emanet olun.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

reispelinAllah razı olsun kardeşim. İçimizde yitirdiğimiz onca şey varki? Acaba gerçek kulluk görevlerimizin ne kadarını yerine getirebiliyoruz. Emeğine sağlık.
Selam ve dua ile..

Allah sizden de razı olsun.Rabbim kulluk görevini layıkıyla yapanlardan eylesin inşallah.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

neslihantozanALLAH razı olsun nasiplenmek için güzel bir yazı her ibadeti ALLAH görüyo duyuyo diye yapsak ne kaybederiz
ALLAHIM yinede yolundan ayırma biz aciz ve güçsüzüz
selametle eline sağlık

Allah sizden de razı olsun.duanıza içtenlikle amin.sizde selametle kalın inşallah.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

aminenurÜstadım !Fatihadan başladım ilk ayetleri okudum! ama ''iyyake na'budu ''demeye bir türlü dilim varmadı.Çünkü 'SADECE SANA KULLUK YAPARIM !diyemedim.

selamun aleykum rabbim razı olsun kardeşim
muhabbetle
baki selamlar

Aleyküme selam kardeşim.Allah sizden de razı olsun.Rabbime emanetsiniz.
gamze33

gamze33

Üye · 23 mesaj

allah razı olsun gercektan guzel bır bılgı acaba allaha ne kadar kullak yapıyoruz allah bızlerı onun yanından onun dogru yolundan ayırmasın
Nur_u Secde

Nur_u Secde

musti1bunu yazana tessekur ederım bızı boyle aydınlattıgı ıcıın bır kez daha dusunulım kı gercekten layıgıyla Allah a kulluk edebılıyormuyuz?

Allah razı olsun.ben teşekkür ederim okuduğunuz için.Allaha emanet olun.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

gamze33allah razı olsun gercektan guzel bır bılgı acaba allaha ne kadar kullak yapıyoruz allah bızlerı onun yanından onun dogru yolundan ayırmasın

Allah sizden de razı olsun.Rabbime emanet olun.
imported_ros_ee

imported_ros_ee

Aktif Üye · 94 mesaj

ne kadar güzel bir hikaye, çok hoş Allah razı olsun....Selametle :)

Ağlama KARANFİL.....Beni de ağlatma.....Sil Gözyaşlarını......

......Büyük randevu ... Bilsem nerede , saat kaçta ?
Tabutumun tahtası , bilsem hangi ağaçta ?........
tuana001

tuana001

Yeni Üye · 5 mesaj

s.a

s.a

rabbim inşh bizlere de nasip eder hafız olmayı en doğrı şekilde okuyup rabbimin huzurunda sadece fatiha sureside olsa okumayı inşhhhh....
Nur_u Secde

Nur_u Secde

ros_eene kadar güzel bir hikaye, çok hoş Allah razı olsun....Selametle :)

Allah sizden de razı olsun.Allaha emanet olun inşallah.
nasırlı_kalp

nasırlı_kalp

Kıdemli Üye · 126 mesaj

allah razı olsun çok güzel ve anlamlı bir paylaşım, allah hepimize ihlaslı bir kul almayı nasip etsin inş.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

tuana001rabbim inşh bizlere de nasip eder hafız olmayı en doğrı şekilde okuyup rabbimin huzurunda sadece fatiha sureside olsa okumayı inşhhhh....

Amin kardeşim inşallah.Rabbime emanet olun.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.