tamam hersey serbest ama kardesim etraf yaniyoo dilim bile varmiyooo. ne yapmam lazim burasi gercekten buyuk bir ekonomi pazari vazgemiyecegimiz.
rusyadayiz biz
2.310 görüntülenme · 6 yanıt
meraba ben yaklasik 1 yila yakin rusya moskovada yasiyorum ve biri bana burada islamiyet nasil yasanir soylesinnn.
tamam hersey serbest ama kardesim etraf yaniyoo dilim bile varmiyooo. ne yapmam lazim burasi gercekten buyuk bir ekonomi pazari vazgemiyecegimiz.
merhaba.
iman her şeyin üstündedir.
gel fethiyeye binlerce rus kadını sahilde edepsiz edepsiz geziyor.
eeeeeeeee şimdi bizdemi eeee kardeşim biz dinimizi nasıl yaşıyalımmı diyelim.
bu işin rusyası,almanyası,şurası burası yok.
müslümansan oradada müslümansın.burdada.
yani günah işlemek için seçilmiş bir yer yok.
selametle
selametle
kasım hadimerhaba.
selametle
fethiyede 2 yaz sezonu çalışmış biri olarak rusyadaki kardeşime şöle diyebilirim kardeş fethiyenin,rusyadan fakı yok.günah her yerde var.uzak durmak gerek.
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
ismail_ustubi, post: 739421, member: 83262meraba ben yaklasik 1 yila yakin rusya moskovada yasiyorum ve biri bana burada islamiyet nasil yasanir soylesinnn.
Selamün aleyküm
Sana bi iki adres vereyim oraya bi sor
adres:moskovada belediye binasına gidiyorsun enyakın mezarlık nerde diye soruyorsun sonra oraya gidip orda mezarda yatan insanlara ne yapman gerektiğini soruyorsun.
Yada olduğun yerden yaklaşık 60 yıl ötede bir yer var oraya git orda cehennem neresi diye sor hemen gösterirler.
Yada kulluk kitabımız var Kur'an-ı Kerim ona başvur onun yanında siyer-i nebi de var.bunlardan mutlaka netice alırsın kardeş.
Allah'a emanet ol
ya o güzelim fethiyeme öyle demeyin.Vallahi milası yada bodrumu görseniz fethiye hiç kalır yanlarında.
Rabbim herkese hidayet versin inş
Bİzleri ve o güzelim yerlerimizi turist denen şeylerin istilasından kurtarsın inş
Rabbim herkese hidayet versin inş
Bİzleri ve o güzelim yerlerimizi turist denen şeylerin istilasından kurtarsın inş
allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.ama sen bir müslümansın.bunu sakın unutma.etrafın yanıyorsa o ateşi sen söndür.zaten tüekiyeninde pek farkı kalmadı nerde ise.az çok şartalr aynı gibi.herşeyde bir çıkış vardır.mevlam kuluna zülmetmez çünkü.selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38773-rusyadayiz-biz · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kim nereli? Tanışma Köşesi 1.272 cevap
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Sizleri Taniyabilirmiyim Tanışma Köşesi 597 cevap
- Hangi şehirde yaşıyoruz Tanışma Köşesi 420 cevap
- BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK.. Tanışma Köşesi 385 cevap
- YARDIM - Resim Yükleme Tanışma Köşesi 319 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.