''öle bir zaman geleçek ki 1 vakit namaz kılanla 5vakit namaz kılan bir olcak'' peygamberimizn böle bir sözü varmı ve varsa bu sözleneyikasetmiştir bilenler açıklarsasevinirm allah'a emanet olun.
peygamberimiz bunu dedi mi?
924 görüntülenme · 6 yanıt
''öle bir zaman geleçek ki 1 vakit namaz kılanla 5vakit namaz kılan bir olcak'' peygamberimizn böle bir sözü varmı ve varsa bu sözleneyikasetmiştir bilenler açıklarsasevinirm allah'a emanet olun.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Ve Aleykumselam kardeşim...
zeytin84 ↗s.a bir arkadaşımla sohbet ederken arakadaşımpeygamber efndimizn dediği rivayet edilen bir söz söyledi
Biz söz;
Ne zaman,
Nerede,
Kime,
Ne amaçla....söylenmiş?
Bunların ve rivayet edenlerin bilinmesi lazım...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
zeytin84, post: 713184, member: 58691s.a bende bilmiyorum bunu dien arakadaşıma bunu soracagım ve sana açıklıycagım dedim hiç 1vakit namaz kılanla beş vakit namazkılan birolurmu diye düşündüm sonradaşu şekilde düşündümbaştan savma5 vakit namz kılanla canı gönülden 1 vakit namaz kılan birolcak diyemi demiş resulüm bunu bilmediğim için soruyorum.
??????????????????????????????????????????????????
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Selamünaleykum...
zeytin84, post: 713900, member: 22944aklıma çok takıyor peygamberimiz bunu söledimi?
Mutlaka yanlış bir aktarma vardır diye düşünüyorum...
Gece-gündüz namaz kılan bir Peygamber SAV. böyle söylemez...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37313-peygamberimiz-bunu-dedi-mi · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- PEYGAMBERİMİZ (s.a.v) HZ. ALİ'YE ŞÖYLE DEDİ Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 11 cevap
- arkadaşlar lutfen bunu okuyun ve sız yerleştırın ben bunu konusunu bulamadım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- Dedim....Dedi ki...! Dini sohbet 2 cevap
- Allahcc bana, ben varım kulum, dedi.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Hamuş!...Dedi Mevlana Kendisine Hamuş!... Tasavvûf 2 cevap
- Toprak Bir Gün Aynaya Dedi Kİ: Edebiyat 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.