peygamberimiz bunu dedi mi?

920 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

s.a bir arkadaşımla sohbet ederken arakadaşımpeygamber efndimizn dediği rivayet edilen bir söz söyledi
''öle bir zaman geleçek ki 1 vakit namaz kılanla 5vakit namaz kılan bir olcak'' peygamberimizn böle bir sözü varmı ve varsa bu sözleneyikasetmiştir bilenler açıklarsasevinirm allah'a emanet olun.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam kardeşim...

Ve Aleykumselam kardeşim...

zeytin84 s.a bir arkadaşımla sohbet ederken arakadaşımpeygamber efndimizn dediği rivayet edilen bir söz söyledi
''öle bir zaman geleçek ki 1 vakit namaz kılanla 5vakit namaz kılan bir olcak'' peygamberimizn böle bir sözü varmı ve varsa bu sözleneyikasetmiştir bilenler açıklarsasevinirm allah'a emanet olun.

Biz söz;
Ne zaman,
Nerede,
Kime,
Ne amaçla....
söylenmiş?
Bunların ve rivayet edenlerin bilinmesi lazım...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

bende bilmiyorum
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

s.a bende bilmiyorum bunu dien arakadaşıma bunu soracagım ve sana açıklıycagım dedim hiç 1vakit namaz kılanla beş vakit namazkılan birolurmu diye düşündüm sonradaşu şekilde düşündümbaştan savma5 vakit namz kılanla canı gönülden 1 vakit namaz kılan birolcak diyemi demiş resulüm bunu bilmediğim için soruyorum.
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

zeytin84, post: 713184, member: 58691s.a bende bilmiyorum bunu dien arakadaşıma bunu soracagım ve sana açıklıycagım dedim hiç 1vakit namaz kılanla beş vakit namazkılan birolurmu diye düşündüm sonradaşu şekilde düşündümbaştan savma5 vakit namz kılanla canı gönülden 1 vakit namaz kılan birolcak diyemi demiş resulüm bunu bilmediğim için soruyorum.

??????????????????????????????????????????????????
zeytin84

zeytin84

Kıdemli Üye · 206 mesaj

aklıma çok takıyor peygamberimiz bunu söledimi?
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

zeytin84, post: 713900, member: 22944aklıma çok takıyor peygamberimiz bunu söledimi?

Mutlaka yanlış bir aktarma vardır diye düşünüyorum...
Gece-gündüz namaz kılan bir Peygamber SAV. böyle söylemez...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.