''öle bir zaman geleçek ki 1 vakit namaz kılanla 5vakit namaz kılan bir olcak'' peygamberimizn böle bir sözü varmı ve varsa bu sözleneyikasetmiştir bilenler açıklarsasevinirm allah'a emanet olun.
peygamberimiz bunu dedi mi?
920 görüntülenme · 6 yanıt
s.a bir arkadaşımla sohbet ederken arakadaşımpeygamber efndimizn dediği rivayet edilen bir söz söyledi
''öle bir zaman geleçek ki 1 vakit namaz kılanla 5vakit namaz kılan bir olcak'' peygamberimizn böle bir sözü varmı ve varsa bu sözleneyikasetmiştir bilenler açıklarsasevinirm allah'a emanet olun.
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Ve Aleykumselam kardeşim...
Biz söz;
Ne zaman,
Nerede,
Kime,
Ne amaçla....söylenmiş?
Bunların ve rivayet edenlerin bilinmesi lazım...
zeytin84 ↗s.a bir arkadaşımla sohbet ederken arakadaşımpeygamber efndimizn dediği rivayet edilen bir söz söyledi
Biz söz;
Ne zaman,
Nerede,
Kime,
Ne amaçla....söylenmiş?
Bunların ve rivayet edenlerin bilinmesi lazım...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
s.a bende bilmiyorum bunu dien arakadaşıma bunu soracagım ve sana açıklıycagım dedim hiç 1vakit namaz kılanla beş vakit namazkılan birolurmu diye düşündüm sonradaşu şekilde düşündümbaştan savma5 vakit namz kılanla canı gönülden 1 vakit namaz kılan birolcak diyemi demiş resulüm bunu bilmediğim için soruyorum.
zeytin84, post: 713184, member: 58691s.a bende bilmiyorum bunu dien arakadaşıma bunu soracagım ve sana açıklıycagım dedim hiç 1vakit namaz kılanla beş vakit namazkılan birolurmu diye düşündüm sonradaşu şekilde düşündümbaştan savma5 vakit namz kılanla canı gönülden 1 vakit namaz kılan birolcak diyemi demiş resulüm bunu bilmediğim için soruyorum.
??????????????????????????????????????????????????
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...
Mutlaka yanlış bir aktarma vardır diye düşünüyorum...
Gece-gündüz namaz kılan bir Peygamber SAV. böyle söylemez...
Selamünaleykum...
zeytin84, post: 713900, member: 22944aklıma çok takıyor peygamberimiz bunu söledimi?
Mutlaka yanlış bir aktarma vardır diye düşünüyorum...
Gece-gündüz namaz kılan bir Peygamber SAV. böyle söylemez...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/37313-peygamberimiz-bunu-dedi-mi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- PEYGAMBERİMİZ (s.a.v) HZ. ALİ'YE ŞÖYLE DEDİ Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 11 cevap
- arkadaşlar lutfen bunu okuyun ve sız yerleştırın ben bunu konusunu bulamadım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- Eşime onu artik sevmediğimi söyledim,ne mi dedi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 33 cevap
- RABBİN SANA NE DEDİ... OKU...!! Kuran-ı Kerim meali 27 cevap
- Efendimiz Hakkinda Kim Ne Dedi Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1 cevap
- Dedim....Dedi ki...! Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.