Allah Razi Olsun Herkesten

906 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
kasirga5274

kasirga5274

Kıdemli Üye · 146 mesaj

Esselamun Aleyküm Rahmetullahi Ve Berekatu...ben Kur'an Kursu Sinavim Için Dua Bölümünde Bir Forum Açmiştim...ve Bu Forumda Sinavim Için Dua Etmenizi Istemiştim...ben Bugün Bu Sinavdan Kur'an Okumada 100 Tam Puan Itikattanda 95 Aldim.ve O Kadar Mutluyumki;formuma Katilan Veya Katilmayan herkesten Allah Razi Olsun...Rabbim herkesin sıkıntılırını ve sınava gireceklere kolaylık versin herkese Hayirli Günler...:H
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

çok güzel ne mutlu sana
inşallah hep böyle mutlu kalırsın
slm ve dua ile
kasirga5274

kasirga5274

Kıdemli Üye · 146 mesaj

Allah razı olsun neslihan kardeşim...selametle:H
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü,
Ne güzel sonuçlar almışsınız hamd olsun kardeşim..Rabbimiz c.c muvaffakiyetlerinizi arttırsın, başarılarınızı daimi eylesin inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.

~*~
kasirga5274

kasirga5274

Kıdemli Üye · 146 mesaj

aleyküm selam...evet sınav süresi çok sıkıntılıydı ama değdi.Allah razı olsun sizlerden ....Allah'a emanet olun...:H
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

kasirga5274Esselamun Aleyküm Rahmetullahi Ve Berekatu...ben Kur'an Kursu Sinavim Için Dua Bölümünde Bir Forum Açmiştim...ve Bu Forumda Sinavim Için Dua Etmenizi Istemiştim...ben Bugün Bu Sinavdan Kur'an Okumada 100 Tam Puan Itikattanda 95 Aldim.ve O Kadar Mutluyumki;formuma Katilan Veya Katilmayan herkesten Allah Razi Olsun...herkese Hayirli Günler...:H

_______aleyküm selam kardeşim maşallah subhanallah barekallah başarılarınız daim olsun inşALLAH rabbim sizdende razı olsun niyet hayır akibet hayır olmuş hamdolsun
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile ________
kasirga5274

kasirga5274

Kıdemli Üye · 146 mesaj

Allah Razi Olsun Hatirladim Sizi::ARabbim Herkesin Yardimcisi Olsun.allah'in Rahmeti Ve Bereketi üzerinize Olsun..:H
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Aleyküm Selam Kardeşim Tebrik Ederim :) Hayırlı Olsun .. Başarılarının devamı Gelir inşallah ...

Allah'a emanet olun selam ve dua ile .

kasirga5274

kasirga5274

Kıdemli Üye · 146 mesaj

gecekondu Aleyküm Selam Kardeşim Tebrik Ederim :) Hayırlı Olsun .. Başarılarının devamı Gelir inşallah ...

Allah'a emanet olun selam ve dua ile .

ALLAH razı olsun...Selametle...Hayırlı Akşamlar:H
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.