Allah Razi Olsun Herkesten
906 görüntülenme · 8 yanıt
Esselamun Aleyküm Rahmetullahi Ve Berekatu...ben Kur'an Kursu Sinavim Için Dua Bölümünde Bir Forum Açmiştim...ve Bu Forumda Sinavim Için Dua Etmenizi Istemiştim...ben Bugün Bu Sinavdan Kur'an Okumada 100 Tam Puan Itikattanda 95 Aldim.ve O Kadar Mutluyumki;formuma Katilan Veya Katilmayan herkesten Allah Razi Olsun...Rabbim herkesin sıkıntılırını ve sınava gireceklere kolaylık versin herkese Hayirli Günler...:H
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
~*~
Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü,
Ne güzel sonuçlar almışsınız hamd olsun kardeşim..Rabbimiz c.c muvaffakiyetlerinizi arttırsın, başarılarınızı daimi eylesin inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.
~*~
Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü,
Ne güzel sonuçlar almışsınız hamd olsun kardeşim..Rabbimiz c.c muvaffakiyetlerinizi arttırsın, başarılarınızı daimi eylesin inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.
~*~
aleyküm selam...evet sınav süresi çok sıkıntılıydı ama değdi.Allah razı olsun sizlerden ....Allah'a emanet olun...:H
kasirga5274Esselamun Aleyküm Rahmetullahi Ve Berekatu...ben Kur'an Kursu Sinavim Için Dua Bölümünde Bir Forum Açmiştim...ve Bu Forumda Sinavim Için Dua Etmenizi Istemiştim...ben Bugün Bu Sinavdan Kur'an Okumada 100 Tam Puan Itikattanda 95 Aldim.ve O Kadar Mutluyumki;formuma Katilan Veya Katilmayan herkesten Allah Razi Olsun...herkese Hayirli Günler...:H
_______aleyküm selam kardeşim maşallah subhanallah barekallah başarılarınız daim olsun inşALLAH rabbim sizdende razı olsun niyet hayır akibet hayır olmuş hamdolsun
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile ________
Allah Razi Olsun Hatirladim Sizi::ARabbim Herkesin Yardimcisi Olsun.allah'in Rahmeti Ve Bereketi üzerinize Olsun..:H
gecekondu Aleyküm Selam Kardeşim Tebrik Ederim :) Hayırlı Olsun .. Başarılarının devamı Gelir inşallah ...
Allah'a emanet olun selam ve dua ile .
ALLAH razı olsun...Selametle...Hayırlı Akşamlar:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35588-allah-razi-olsun-herkesten · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah razi olsun Tanışma Köşesi 7 cevap
- Allah Hepinizden Razi Olsun Kardeşlerim Tanışma Köşesi 3 cevap
- Allah Razi Olsun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- hepinizden ALLAH razi olsun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- amin derseniz sizlerden Allah razi olsun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Allah hepinizden razi olsun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.