neler olmuş neler...

1.688 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

~*~*~*~

Selamün Aleyküm değerli ablam.
Emeğinize, gönlünüze sağlık..Anlamlı, duygulu ve güzel bir paylaşımdı.Allah c.c razı olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki DuaLar ile..B)B)

~*~*~*~
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

imam_hatiplimzaman su gibi akar oldu zaman bir su misali oldu hiç bir seyin farkina bile varmaz olduk analar babalar bize bakip daha dün dogrugunu hatırliyorum diyorlar nede cabuk büyüdün diyorlar evet büyüdük ama biz dogdugumuzda sanki dünya daha güzel di insanlar azda olsa hayattan zevk aliyordu kötü sözler nefretler kavgalar yoktu ama simdi işe hergünümüzde kötü söz hergünümüzde kavga var ben anladimki biz büyüdükce hayatta kötülesiyor ATATÜRK bir sözünde söyle diyor ( ögretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktir ) nekadar dogru bir söz ama biz yani yeni nesil bu sözü kaideye bile almiyorum ögretmenleri deil biz ailemizi annemizi babamizi bile dinlemez olduk eskiler hergün yeni bir dua ögreneyim yeni bir harf ögreneyim diye cabalarken biz serserilik pesinde konuyoruz bunun yanliş oldugunu bile bile neden bunu yapıyoruz bilmiyorum ama su dünya bir konussa neler dercok merak ediyorum ama sunu biliyorumki dünya konussa iyilikten cok kötülügün yapıldigini kesin der.....

elinize yüreginize saglik yaziniz cok güzel olmus selam ve dua ile

Aleykum Selam Kardeşim
Gözlerinize saglık olsun inşAllah
...DualarLa...
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

aliye_aliye
~*~*~*~

Selamün Aleyküm değerli ablam.
Emeğinize, gönlünüze sağlık..Anlamlı, duygulu ve güzel bir paylaşımdı.Allah c.c razı olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki DuaLar ile..B)B)

~*~*~*~

Aleykum Selam Kardeşim
Gözlerine saglık olsun inşAllah
Begendigine sevindim.
...DuaLarLa...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.