Kiyma Bana Anneciğim
3.194 görüntülenme · 38 yanıt
sude-naz, post: 533355, member: 33601selamünaleyküm kardeşim çok güzel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık allah razı olsun a.e.o:gulegule
laves, post: 533375, member: 63936Rabbım hayırlı ımanlı evlatlar yetıstırmeyı nasıp etsın ve annemıde Allah yolunda yuruynlerden etsın cok guzel bı paylasım Rabbım razı olsun benden buyuk yada kucuk oldugunuzu bılmedıgım ıcn nasıl hıtap edıcegımı bılmıyorum nolur kusuruma bakmayın
kelteperabbim Razi Olsun Kardeşim..
çok Güzel Anlamli Bir Paylaşim...
A.e.olun Dua Ile..
EL_ENSARİ, post: 533469, member: 65928yüreğine sağlık be kardeşim çok çok güzel bir paylaşımdı.Allah cc.bizleri inanaçlı anneler terbiyesiyle büyütsün.bizleri bozuk çevre ve medyaist ahlaklarından muhafaza eylesin.a.e.o
TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM AMİN RABBİME EMANET OLUN
tevbeYA-HAKgerçekten çok anlamlı bir paylaşım olmuş.rabbim yardım etsin ebeyenlere de çocuklarada ....allah bizlere çocuklarımızı allah yolunda yetiştirmeyi nasip etsin inşallah...
:TMİN RABBİME EMANET OLUN:H
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
cennet yolcusu, post: 533451, member: 66917ALEYKÜM SELAM RABBİMİN SEVDİĞİ MÜCAHİDE KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM NASİP ETSİN UYGULAMAMIZI HAKİKİ MÜCAHİDLER VE MÜCAHİDELER YETİŞTİRMEYİ AMİN KARDEŞİM O GÜZEL DUALARINIZA AMİN RABBİM SİZİN GBİ MÜCAHİDEDENDE EBEDİ RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİ RABBİM SİZİ HER DAİM CENNET VE CAMİLENE KAVUŞTURSUN RABBİME EMANET OLUN MÜCAHİDE KARDEŞİM BİL MUKABİL RABBİME EMANETSİNİZ
çok güzel bir paylaşımdı bende bir anne olarak çok beğendim allah razı olsun
a.e.o.sevgilerimle
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
KAAN ERDEM, post: 533162, member: 33601selamünaleyküm..çok güzel tokat gibi çarban insanı sarsan bir paylaşım olmuş...
selam ve dua ile kalın..selametle...
ALEYKÜM SELAM RABBİME EMANRT OLUN
gülderen özdemirçok güzel bir paylaşımdı bende bir anne olarak çok beğendim allah razı olsun
a.e.o.sevgilerimle
TEKEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİM EVLADINIZI HAYIRLI EVLAT EYLESİN AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN:H
CEVDET-71, post: 534452, member: 58970SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK RABBİMİZE EMANETSİNİZ
ALEYKÜM SELAM CEVDET ABİ TEŞEKKÜRLER RABBİME EMANET OLUN:H
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
cennet yolcusuTEKEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİM EVLADINIZI HAYIRLI EVLAT EYLESİN AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN:H
CANIM KARDEŞİM SELAM AMİN RABBİM CÜMLEMİZİN EVLADINI HAYIRLI EVLAT OLARAK EYLESİN SİZDENDE MEVLAM RAZI OLSUN ALLAH C .C EMANET OLUN SEVGİYLE KALIN
SAFİYEselamün aleyküm hayırlı sabahlar emeğinize sağlık rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin... evlatlarımıza kıymayalım selam ve dua ile
kartanesi53din kardeşim paylaşımın için Allah razı olsun.. Rabbim herkese biran önce gözlerini açıp doğruları göstermek nasip etsin....:T
gülnisaselamunaleykum guzel kardeşım
ıcım cızladı
cok guzel
allah hayırlı evlat yetıştırmeyı nasıp etsın emın
emeğıne sağlık
allaha emanet ol
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26161-kiyma-bana-annecigim · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ‘Anneciğim, bana kardeşini özleyen çocuğun masalını anlatır mısın?’ Kıssadan Hisse 2 cevap
- Geceme Süzülen Anneciğim Kendi Şiirleriniz 2 cevap
- Elimi Tut Anneciğim Dini Hikayeler 5 cevap
- Anneciğim “sevgi çiçeğim” Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- ANNECİĞİM MENDİLİNİZ HAZIRMI Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 66 cevap
- Anneciğim... Şiirler 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.