kaçan cumaların vebali kime???

868 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
gülagacı

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 137 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim yazsaati uygulamasına bu hafta başladık malesef ,
malesef diyorum çünki bu saat uygulamasında memur arkadaşlar cumaya gidemiyorlar bu beni çok üzüyo :(
millet kalkmış şeriat yönetiminden bahsediyo hükümet okadar hasas olsa buna dikkat ederdi..
ögretmenler için mesai 1 de başlıyo ezan 1:20 de okunuyo bu insanlar nasıl gidicek cumaya ??
bazı insaflı milli egtim müdürleri bu mesaiyi 1:30 alıyolar ama bazılarının umrunda degil .
bazı arkadaşlarıjn işine geliyo önemli degil ülkede derul harb var diyo ..
peki bunu vebali kime hükümetemi ,amiremi ,memuramı????
yazık benim ülkeme siperde namaz kılanların kazandıgı topraklarımız üstünde neler yaşanıyo:A:A
gülagacı

gülagacı

benim konularım begenilmiyomu:(
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum. öyle olur mu ablam. Allah razı olsun. hassasiyet gösterseydi hakikaten dediğiniz gibi olurdu. yazık benim ülkeme siperde namaz kılanların kazandıgı topraklarımız üstünde neler yaşanıyo.:A:A neler yapılabilir bilmiyorum ama ben de çok üzülüyorum. çoğu yerde böyle.. gözümüzün nuru olması gereken bizi dirilten, Allah'a yaklaştıran bu nadide ibadetimizi de yapamaz hale mi geliyoruz.:(
Rabbim yardımcımız olsun.
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
gülagacı

gülagacı

nuresma, post: 631990, member: 44598selamun aleykum. öyle olur mu ablam. Allah razı olsun. hassasiyet gösterseydi hakikaten dediğiniz gibi olurdu. yazık benim ülkeme siperde namaz kılanların kazandıgı topraklarımız üstünde neler yaşanıyo.:A:A neler yapılabilir bilmiyorum ama ben de çok üzülüyorum. çoğu yerde böyle.. gözümüzün nuru olması gereken bizi dirilten, Allah'a yaklaştıran bu nadide ibadetimizi de yapamaz hale mi geliyoruz.:(
Rabbim yardımcımız olsun.

aleyküm selam kardeşim az daha sitede yanlız oldugmu düşünmeye başlamıştım konuyla ilgilendigin için teşekkürler :H
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

B)B)----------------
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
gülagacı

gülagacı

:H..............
gülagacı

gülagacı

yeni üyelerin emegine ,fikrine saygı yokmu:(
gülagacı

gülagacı