İslamdan kaçan o kadar gence varki hatta bilipte uygulamayan da cok bunların üzerine konussak ve nasıl hal çaresi bulunur onu bir fikirlendirsen nasıl olur ?
Islamdan Kaçan Gençlik üzerine Olsun
559 görüntülenme · 2 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Selamün aleyküm kardeşim.Aslında açmak istediğiniz konu dar cümleler içinde kalmış.Öyle zor ve kötü bir zamandayız ki kimseyi ne ikaz nede uyarabiliyorsunuz hatta hak olan işlere bile davet edemiyorsunuz.Suçlular biziz..Önce zaten ailede ki eksik ve bilinçsizlik verilmesi gereken manevi eğitimi sakat ve çürük temeller üzerine kurdurtuyor....
Daha fazla bir şey yazmak benim için mantıklı gelmiyor.Allah cc bizleri bildikleri ile amel eden bu yolda hizmet eden kulları ile oturup kalkmayı nasip etsin.Selam ve dua ile kalın selametle.
Daha fazla bir şey yazmak benim için mantıklı gelmiyor.Allah cc bizleri bildikleri ile amel eden bu yolda hizmet eden kulları ile oturup kalkmayı nasip etsin.Selam ve dua ile kalın selametle.
benim kaç senelik sınıf arkadaşım hiç birşeye inanmıyor.. nedesem neyapsam kabul etmiyor ... Allah(c.c) kalbini mühürlemişte olabilir ...Nedesem kabul etmiyor...Şüphesiz en doğrusunu Allah(c.c) bilir..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21222-islamdan-kacan-genclik-uzerine-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Slogancı Gençlik mi, Eğitimli Gençlik mi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Cennet ve Cehennem'in Anahtarı Gençlik(Gençlik Rehberi) Risale-i Nur 12 cevap
- günahından kaçan adam Kıssadan Hisse 10 cevap
- İkramdan Kaçan Kadının Akibeti Dini Hikayeler 4 cevap
- Mesnevi - ağiza kaçan yilan Dini Hikayeler 1 cevap
- Mesnevi - ağiza kaçan yilan 2 Dini Hikayeler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.