arkadaşlar bana yardım edermisiniz
1.728 görüntülenme · 19 yanıt
selamun aleyküm arkadaşlar... bana verilen 15000 salavatı verilen zamana bitiremicem bana yardımcı olurmusunuz bitirebilmem için bu dağıtım askerlerin arasındaki dağıtım asker kardeşlerimiz birbirlerine dağıtmış erkek arkadaşımda 15000 bana verdi ama yetiştiremicem elimde bitirmem gereken hatimlerde var yardım edermisiniz alabildiğinizi okuyabileceğinizi okuyun devamını ben yetiştirebilirim inşallahhhhh Allaha emanet olun hayırlı akşamlar...
aleyküm selam kardeşim sağolasın amin bütün askerlerimiz sağ sağlim yuvalarına kavuşur inşallah..bu ay sonu bitmesi gerekiyo galiba teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun yanlız bırakmayıp bana yardımcı olduğun için....hayırlı akşamlar..
Selam aleyküm.
Kalan 7.000.- sanıyorum özden kardeşim.Ben alıyorum kalanı.
Yarına biter inşallah.Okunmuş bilin .
Benim kardeşimde asker Cenabı hak tüm asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Cümlesine gittikleri gibi dönmek nasip olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık
Kalan 7.000.- sanıyorum özden kardeşim.Ben alıyorum kalanı.
Yarına biter inşallah.Okunmuş bilin .
Benim kardeşimde asker Cenabı hak tüm asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Cümlesine gittikleri gibi dönmek nasip olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık
S. A. Kardeşim Bende 1000 Tanesini Alirim Kusura Bakma Benimde Misafirim Var Ancak Bu Kadar Alabiliyorum. Herhangi Bir Niyet Varmi.kimin Adina Niyet Edecegim. Cevap Verirsen Sevinirim. 17.00 E Kadar Buradayim Cevabinizi Bekliyorum
S. A. Kardeşim Bende 1000 Tanesini Alirim Kusura Bakma Benimde Misafirim Var Ancak Bu Kadar Alabiliyorum. Herhangi Bir Niyet Varmi.kimin Adina Niyet Edecegim. Cevap Verirsen Sevinirim. 17.00 E Kadar Buradayim Cevabinizi Bekliyorum
niyet Peygamber efendimize ankaradaki askerlerimizin Peygamber efendimiz(S.A.S) için aralarında paylaştı ama sağolsun arkadaşlar bitirdi bende Rabbimin izniyle bana verilen hatim için cüzleri bitiricem bu akşam... yardımcı olan olmayan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun hayırlı akşamlar...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32039-arkadaslar-bana-yardim-edermisiniz · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bana dua edermisiniz . Tanışma Köşesi 6 cevap
- BANA YARDIM EDERMİSİNİZ Tanışma Köşesi 151 cevap
- slm lütfen bana yardım edermisiniz?? Dini sohbet 4 cevap
- Bana Yardım Edermisiniz.... Tanışma Köşesi 5 cevap
- bana yardım edermisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- nasıl davranmam gerektiğini neyin doğru olduğunu bilmiyorum bana yardım edermisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.