arkadaşlar bana yardım edermisiniz

1.728 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

selamun aleyküm arkadaşlar... bana verilen 15000 salavatı verilen zamana bitiremicem bana yardımcı olurmusunuz bitirebilmem için bu dağıtım askerlerin arasındaki dağıtım asker kardeşlerimiz birbirlerine dağıtmış erkek arkadaşımda 15000 bana verdi ama yetiştiremicem elimde bitirmem gereken hatimlerde var yardım edermisiniz alabildiğinizi okuyabileceğinizi okuyun devamını ben yetiştirebilirim inşallahhhhh Allaha emanet olun hayırlı akşamlar...
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

??????????
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

yokmu:(:(:(
6310

6310

Aktif Üye · 77 mesaj

Selamun aleykum Allah kavustursun oncelıkle ınsallah gıttıgı gıbı sag salım donmeyı nasıp eder Allahım bende sımdılık 1000 tane alıyorum buarada ne zamana bıtmesı gerekıyor duanın?
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

aleyküm selam kardeşim sağolasın amin bütün askerlerimiz sağ sağlim yuvalarına kavuşur inşallah..bu ay sonu bitmesi gerekiyo galiba teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun yanlız bırakmayıp bana yardımcı olduğun için....hayırlı akşamlar..
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

??????????????????
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

abdestli okunması şart mı kardeşim?
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

değilmiş bende sormuştumm
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

tamam o zaman 5 000 tane salavat alırım. 31 mart a kadar okunmuş bil Allahın izniyle hayırlı akşamlar.
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

Allah razı olsun sıla kardeş teşekkür ederim Allaha emanet ol...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

ozden-ihl, post: 621992, member: 72384Allah razı olsun sıla kardeş teşekkür ederim Allaha emanet ol...

amin kardeşim cümlemizden de. sizde Allaha emanet olun.
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

yanımda olan olmayan yardımcı olan olmayan kardeşlerimden Allah razı olsun....
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Kardeşim Allah Kavuştursun Bende 1000 Tane Aliyorum 31 Marta Kadar Okurum Sen Okunmuş Bil Allah Yardimcin Olsun
Selam Ve Dua Ile
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Kardeşim Ben Bir Arkadaşimada 1000 Tane Verdim Toplam 2000 Adet Düşersin Oldumu Allah Akbul Etsin Selam Ve Dua Ile
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

Allah razı olsun kardeş Rabbim bütün askerlerimize hayırlı teskereler nasip eylesinn....hayırlı günler...
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm.
Kalan 7.000.- sanıyorum özden kardeşim.Ben alıyorum kalanı.
Yarına biter inşallah.Okunmuş bilin .
Benim kardeşimde asker Cenabı hak tüm asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Cümlesine gittikleri gibi dönmek nasip olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

ve aleyküm selam Allah razı olsun sağolunn... aminn Rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun kardeşiniz ve tüm askerleri Raabim hayırlısıyla dönmeyi nasip eylesin Allaha emanet olun...
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

S. A. Kardeşim Bende 1000 Tanesini Alirim Kusura Bakma Benimde Misafirim Var Ancak Bu Kadar Alabiliyorum. Herhangi Bir Niyet Varmi.kimin Adina Niyet Edecegim. Cevap Verirsen Sevinirim. 17.00 E Kadar Buradayim Cevabinizi Bekliyorum
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

S. A. Kardeşim Bende 1000 Tanesini Alirim Kusura Bakma Benimde Misafirim Var Ancak Bu Kadar Alabiliyorum. Herhangi Bir Niyet Varmi.kimin Adina Niyet Edecegim. Cevap Verirsen Sevinirim. 17.00 E Kadar Buradayim Cevabinizi Bekliyorum
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

niyet Peygamber efendimize ankaradaki askerlerimizin Peygamber efendimiz(S.A.S) için aralarında paylaştı ama sağolsun arkadaşlar bitirdi bende Rabbimin izniyle bana verilen hatim için cüzleri bitiricem bu akşam... yardımcı olan olmayan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun hayırlı akşamlar...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.