bir yardım da bana varmı

1.185 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

kimse katılmadı demek kimse gerek duymadı bende silmek istedim
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

neyse boşverin demek yok kimse yardım etcek sagolun
fidanras

fidanras

Kıdemli Üye · 126 mesaj

İş derken, her ne olursa olsun mu?
Elinizden hangi Zanaat gelir?
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

ben tekstilde calıştım genelde lojistik ama her türlü iş olabilir
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

Merhaba Kardeşim çok Oldu Girmeyeli Yani 3 Gün :) Hemen Pes Etmişsin Be Kardeşim Söyle Derdini Allah Buyuktur
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

zunnun_u_misri, post: 592630, member: 62491kimse katılmadı demek kimse gerek duymadı bende silmek istedim

SELAMÜN ALEYKÜM

BEN YENİ GÖRDÜM FORUMU SİLMİŞSİNİZ NE İSTİYONUZ BİLMİYORUM AMA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM.
leben

leben

Üye · 23 mesaj

zunnun_u_misri, post: 592630, member: 62491kimse katılmadı demek kimse gerek duymadı bende silmek istedim

kardeşim çok çabuk pes etmişsin

sanırım biraz daha sabırlı olmalısın
bence; sabır ve zaman herşeyin ilacıdır

isteğini tekrar dile getirirsen allahın izniyle elimizden geleni yaparız
Allaha emanet olunuz...
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Selamun Aleyküm Kardeşim Sabirli Olmam Seni Güçlü Ve Başarili Biri Olmaya Yönlendirir. Sikintin Nedir Anlayamadim.
Tekrar Dile Getir Elimizden Bir şey Gelirse Yapmaya Calişiriz Ayrica Kirilmana Küsmne Gerek Yok Cünkü Herkez Sitede Değil Suanda Daha Erken Bir Coğu Acmamiş Bile Sabret Birileri Sana Yetişir Cevap Verir. :)
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

pes etmek degil aslında birazda utangaçlıktan oldu daha yeni gelmişim buraya pat diye bişey istemek kimse beni daha iyi tanımıyor türkiye şartlarında artık iş bulmak çok zorlaştı iş ilanları var ama hep varsayım avrupa yakasında oturuyom bagcılar tarafında tekstilde yada yapabilcegim bir iş arıyom boş kalmaktan çok utanıyorum
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

zunnun_u_misripes etmek degil aslında birazda utangaçlıktan oldu daha yeni gelmişim buraya pat diye bişey istemek kimse beni daha iyi tanımıyor türkiye şartlarında artık iş bulmak çok zorlaştı iş ilanları var ama hep varsayım avrupa yakasında oturuyom bagcılar tarafında tekstilde yada yapabilcegim bir iş arıyom boş kalmaktan çok utanıyorum

kardeşim allah yardımcın olsun
allahtan umudunu kesme bende tektılde uzun zaman calıştım
modelistim ama kapalı oldugum için iş bulamıyorum 3 yıldır evdeyım ve dikiş dikiyorum
her şeyın hayırlısı olsun hakkında bıkmadan usanmadan araman lazım rızkını bunda utanacak bişi yok kardeşim selametle kal inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.