bir yardım da bana varmı
1.185 görüntülenme · 9 yanıt
zunnun_u_misri, post: 592630, member: 62491kimse katılmadı demek kimse gerek duymadı bende silmek istedim
SELAMÜN ALEYKÜM
BEN YENİ GÖRDÜM FORUMU SİLMİŞSİNİZ NE İSTİYONUZ BİLMİYORUM AMA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM.
zunnun_u_misri, post: 592630, member: 62491kimse katılmadı demek kimse gerek duymadı bende silmek istedim
kardeşim çok çabuk pes etmişsin
sanırım biraz daha sabırlı olmalısın
bence; sabır ve zaman herşeyin ilacıdır
isteğini tekrar dile getirirsen allahın izniyle elimizden geleni yaparız
Allaha emanet olunuz...
Selamun Aleyküm Kardeşim Sabirli Olmam Seni Güçlü Ve Başarili Biri Olmaya Yönlendirir. Sikintin Nedir Anlayamadim.
Tekrar Dile Getir Elimizden Bir şey Gelirse Yapmaya Calişiriz Ayrica Kirilmana Küsmne Gerek Yok Cünkü Herkez Sitede Değil Suanda Daha Erken Bir Coğu Acmamiş Bile Sabret Birileri Sana Yetişir Cevap Verir. :)
Tekrar Dile Getir Elimizden Bir şey Gelirse Yapmaya Calişiriz Ayrica Kirilmana Küsmne Gerek Yok Cünkü Herkez Sitede Değil Suanda Daha Erken Bir Coğu Acmamiş Bile Sabret Birileri Sana Yetişir Cevap Verir. :)
pes etmek degil aslında birazda utangaçlıktan oldu daha yeni gelmişim buraya pat diye bişey istemek kimse beni daha iyi tanımıyor türkiye şartlarında artık iş bulmak çok zorlaştı iş ilanları var ama hep varsayım avrupa yakasında oturuyom bagcılar tarafında tekstilde yada yapabilcegim bir iş arıyom boş kalmaktan çok utanıyorum
zunnun_u_misripes etmek degil aslında birazda utangaçlıktan oldu daha yeni gelmişim buraya pat diye bişey istemek kimse beni daha iyi tanımıyor türkiye şartlarında artık iş bulmak çok zorlaştı iş ilanları var ama hep varsayım avrupa yakasında oturuyom bagcılar tarafında tekstilde yada yapabilcegim bir iş arıyom boş kalmaktan çok utanıyorum
kardeşim allah yardımcın olsun
allahtan umudunu kesme bende tektılde uzun zaman calıştım
modelistim ama kapalı oldugum için iş bulamıyorum 3 yıldır evdeyım ve dikiş dikiyorum
her şeyın hayırlısı olsun hakkında bıkmadan usanmadan araman lazım rızkını bunda utanacak bişi yok kardeşim selametle kal inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30086-bir-yardim-da-bana-varmi · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allahım bana yardım et bana kuvvet ver ki anneme destek olabiliyim.... Görüş- Öneri- İstek 15 cevap
- bana ayıracak 5 dakikanız varmı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- bana yardımcı olucak olan varmı? Bilgisayar Programları 49 cevap
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- kardeşlerim yardım edebilecek olan varmı?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- lütfen bır yardım edin bana Dini Hikayeler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.