tanisma
1.129 görüntülenme · 11 yanıt
selamün aleyküm degerli kardesler ben bu siteye yeni üye oldum benide insallah araniza kabul edersiniz hayirli vakit gecirme dilegiyle dua ile zeynep:)
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
RE: tanisma
zeynep 1983 yazdı:
selamün aleyküm degerli kardesler ben bu siteye yeni üye oldum benide insallah araniza kabul edersiniz hayirli vakit gecirme dilegiyle dua ile zeynep:)
ve aleyküm selam zeynep kardeşim, ne demek kabul etmek ya hoşgeldiniz:) üyeliğiniz daim ve hayırlı olur inşallah. selametle kalın
S.A.HOŞGELDİN KARDEŞİM.HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞAALLAH.A.E.O.
S.A.HOŞGELDİN KARDEŞİM.HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞAALLAH.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN GÖRÜŞME DURUMUNU TAM OLARAK ANLAYAMADIM YANİ BİRİNİ CEVAP YAZIYORUM AMA O KİŞİYE ULAŞIP ULAŞMADIĞINI YANİ BENİM GÖNDERMEK İSTEWDİĞİM KİŞİYE GİDİYORMU BİLMİYORUM.MSN ORTAMI GİBİ GÖRÜŞME OLAYI YOKMU BU SİTEDE.BİRİ LÜTFEN BANA YOL GÖSTERSİN
YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN GÖRÜŞME DURUMUNU TAM OLARAK ANLAYAMADIM YANİ BİRİNİ CEVAP YAZIYORUM AMA O KİŞİYE ULAŞIP ULAŞMADIĞINI YANİ BENİM GÖNDERMEK İSTEWDİĞİM KİŞİYE GİDİYORMU BİLMİYORUM.MSN ORTAMI GİBİ GÖRÜŞME OLAYI YOKMU BU SİTEDE.BİRİ LÜTFEN BANA YOL GÖSTERSİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/15886-tanisma · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.