tanisma
610 görüntülenme · 4 yanıt
selamun aleykum allahin rahmeti butun musluman kardeslerimizin ustune olsun allahtan zulum altinda olan din kardeslerimize yardimci olmasini niyaz ederim.filistinde ve irakta akan kanlarin biran once dinmesi iicn allaha bol bol dua edelim insallah hicri yilbasiniz mubarek olsun muharrem ayinin bereketi uzerinize olsun ben cemal afyonluyum frde yasiyorum allah izin verirse persembe gunu valilikte oturum icin randevum var arkadaslar 6 yil 3 aydir turkiyeyey gidemiyorum bana dua etmenizi sizden rica ediyorum cunku duaya cok ihtiyacim var butun kardeslerim gibi allah insanlah butun kardeslerimiz gibi isimizi rast getirir kara cikarmaz insallah sizden benim icinde dua etmenizi rica ediyorum cunku oturumsuz olmak cok zor allah yar ve yardimcimiz olsun allaha emanet olun selamun aleykum
Ve Aleykümselam,
Sitemize hoşgeldiniz.Allah celle celalüh hayırlısıyla dualarınızı kabul etsin.İnşaAllah sıkıntılarınızı bir an önce atlatırsınız...
Sitemize hoşgeldiniz.Allah celle celalüh hayırlısıyla dualarınızı kabul etsin.İnşaAllah sıkıntılarınızı bir an önce atlatırsınız...
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Aleyküm Selam kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah hayırlı olsun kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsunselam ve dua ile selametle kalınız.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47443-tanisma · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.