Yarin sabah saat 8 De Ameliyat olcak bir Abim icin cüz okumam gerekliydi yanlizca 2 cüz kaldi 29 30 okuyabilcek olan varmı gözlerim şişti biraz hüzünlü bir günümdeyim okuyamıyorum daha fazla yardımınıza ihtiyacım var
Yardim Edermisiniz
761 görüntülenme · 3 yanıt
Selamun Aleykum
Yarin sabah saat 8 De Ameliyat olcak bir Abim icin cüz okumam gerekliydi yanlizca 2 cüz kaldi 29 30 okuyabilcek olan varmı gözlerim şişti biraz hüzünlü bir günümdeyim okuyamıyorum daha fazla yardımınıza ihtiyacım var
Hak-Erdün gece kimse yardım etmedi, ben okudum saol ekrem kardeşim Allah razı olsun
allah sizdende razı olsun kardeşlerimiz görmemiştir yoksa çoktan okumuştu allaha emanet olun
Sivas'ın En İyi Radyosu
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28191-yardim-edermisiniz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bize Yardim Edermisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 38 cevap
- Bu Kardeşinize Yardim Edermisiniz Lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 60 cevap
- cvp verdigim basliklari bulamiyorum, yardim edermisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- °*Abim Icin Yardim Edermisiniz°* Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- Bana yardim edermisiniz? Dini sohbet 105 cevap
- yardim edermisiniz Genel Konular 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.