SELEHA yazdı:A S DEĞERLİ KARDEŞİM EVET ÇOK GÜZEL BİR SÖZ EBU TURAB HZ LERİNİN SÖYLEDİĞİ BİR SÖZDÜ SANIRIM RABBİM SONUMUZU HAYR EYLESİN İNŞ
S.A. ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL EMEYİNE SAGLIK .....DÜN GEÇTİ YARIN VARMI?. GENÇLİGİNİZE GÜVENMEYİN ÖLEN HEP İHTİYAR MI?? ALLAH,A EMANET OLUNB)
Gelen gider giden gelmez
2.418 görüntülenme · 23 yanıt
RE: Gelen gider giden gelmez
SELAM ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR ÖLÜMÜN HEP YOKLUK TARAFINA BAKILIYO GİBİ GELDİ.BANA.BU KONUDA BENİM DİYECEGİM ÖLÜM EBEDİ YOKLUK EBEDİ GELMEMEK DEGİL ;EBEDİ DİRİLİŞ,EBEDİ GELİŞ, SEVDİKLERİME AYRI OLDUKLARIMA KAVUŞMA DİYE DÜŞÜNMEK ÖLÜMÜ BANA RUH ALEMİMİMDE DAHA GÜZEL GÖSTERİYOR.ÇÜNKÜ BÜTÜN HİSSİYATIMLA EBEDİYETİ İSTİYOR VE EBEDİ SEVGİLER PEŞİNDE KOŞMAYA ÇALIŞIYORUM.OKUDUGUM KAYNAKLARLAR VE TEFEKKÜR DÜŞÜNMEK BUNU İSPAT EDİYOR.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ÖLÜMÜ GERÇEK MANADA GÖREBİLME KABUL ETME ŞUURUNU CÜMLEMİZE NASİP ETSİN.
SELAM ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR ÖLÜMÜN HEP YOKLUK TARAFINA BAKILIYO GİBİ GELDİ.BANA.BU KONUDA BENİM DİYECEGİM ÖLÜM EBEDİ YOKLUK EBEDİ GELMEMEK DEGİL ;EBEDİ DİRİLİŞ,EBEDİ GELİŞ, SEVDİKLERİME AYRI OLDUKLARIMA KAVUŞMA DİYE DÜŞÜNMEK ÖLÜMÜ BANA RUH ALEMİMİMDE DAHA GÜZEL GÖSTERİYOR.ÇÜNKÜ BÜTÜN HİSSİYATIMLA EBEDİYETİ İSTİYOR VE EBEDİ SEVGİLER PEŞİNDE KOŞMAYA ÇALIŞIYORUM.OKUDUGUM KAYNAKLARLAR VE TEFEKKÜR DÜŞÜNMEK BUNU İSPAT EDİYOR.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ÖLÜMÜ GERÇEK MANADA GÖREBİLME KABUL ETME ŞUURUNU CÜMLEMİZE NASİP ETSİN.
Rabbim sizden razı olsun. Gerçekten çok güzel bir öykü. Etkileyici farklı, bilinç dolu. Evet günler geçiyor, giden gelmiyor. Birgün bizlerde gidenlerden oluruz. Onların oturacakları koltukları varmış, başında tülbentleri ile peki bizlerin nesi var aceba. Bize de nasip olacak mı bir koltukta ebedi yolculuğa çıkmak, bizi bekleyenlere ulaşmak.
Rabbim son nefesimizi iman ve Kur'an ile vermeyi nasip etsin yeter koltuk falan istemem nasıl gidersem gideyim yeterki iman dolu olsun.
Selam ve dua ile.
Rabbim sizden razı olsun. Gerçekten çok güzel bir öykü. Etkileyici farklı, bilinç dolu. Evet günler geçiyor, giden gelmiyor. Birgün bizlerde gidenlerden oluruz. Onların oturacakları koltukları varmış, başında tülbentleri ile peki bizlerin nesi var aceba. Bize de nasip olacak mı bir koltukta ebedi yolculuğa çıkmak, bizi bekleyenlere ulaşmak.
Rabbim son nefesimizi iman ve Kur'an ile vermeyi nasip etsin yeter koltuk falan istemem nasıl gidersem gideyim yeterki iman dolu olsun.
Selam ve dua ile.
konakRabbim sizden razı olsun. Gerçekten çok güzel bir öykü. Etkileyici farklı, bilinç dolu. Evet günler geçiyor, giden gelmiyor. Birgün bizlerde gidenlerden oluruz. Onların oturacakları koltukları varmış, başında tülbentleri ile peki bizlerin nesi var aceba. Bize de nasip olacak mı bir koltukta ebedi yolculuğa çıkmak, bizi bekleyenlere ulaşmak.Rabbim cümlemizden razı olsun.
Selam ve dua ile.
Rabbim gerçek hayatın başladığı o yolculuğa hakkı ile hazırlanıp gidenlerden eylesin.DUA İLE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8612-gelen-gider-giden-gelmez · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Giden Fırsatlar Bir Daha Gelmez Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- ♥*•.¸¸.♥♥Edeple Gelen Lutufla Gider♥ ♥.¸¸.•*♥ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Haydan gelen huya gider.. Dini sohbet 2 cevap
- Haydan gelen huya gider lafının gerçek anlamı Dini sohbet 9 cevap
- Edeble Gelen Hürmetle Gider Nasihatler 12 cevap
- Edeple Gelen,lütufla Gider Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.