KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

810 görüntülenme · 4 yanıt

ATA_11 yazdı:KARDEŞLERİM BENDE BUNU İSPAT İÇİN UĞRAŞIYORUM NE GÖRMEK İSTERSENİZ GÖRÜR SÜNÜZ SELAMETLEB)B)B)
evet katılıyorum kardeşim.örnek vereyim...kızım oks sınavına hazırlanıyor.ee malum sürekli ders ve test çözüyorlar.inanın rüyalarında bile ciddi ciddi soru çözüyor ...paylaşmak istedim.selametle

ebe78 yazdı:DENEMESİ BEDAVA KİMİ GÖRMEK İSTEYORSAN ONU DÜŞÜN ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)
EVET DOĞRU KİŞİ GÜN İÇERİSİNDE BİLİNÇ ALTINDA NEYİ DÜŞÜNÜRSE ONUNLA İLĞİLİ BİR ŞEYLER GÖRÜYOR.BİR DE YATMADAN ÖNCEKİ 15 VE YA 20 DAKİKA NE İLE BEYİN UGRAŞIRSA GECE BOYUNCA ONUNLA İLĞİLİ BİR TAKIM ŞEYLERDE GÖRÜLEBİLİYOR.SABAH KALKTINIZDA AKLINIZDA EN SON OKUDUNUZ YAZILAR VEYA İZLEDİĞİNİZ KONULAR OLUYOR YADA NETİN BAŞINDAN KALKIP YATTINIZDA EN SON PC DE NE İLE İLĞİLENDİYSENİZ GECE BOYUNCA ONUNLA İLĞİLİ KONULAR GÖRÜYOSUNUZ.BİLMEM BELKİDE BUNU BEN YAŞIYORUMDUR YANILABİLİRMDE.B);)B)

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/14980-idda-ediyorum-ruyanizda-neyi-gormek · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.