AVUCUMUZDAKİ ÇİZGİLER NEYİ ANLATIYOR

6.586 görüntülenme · 68 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

RE: AVUCUMUZDAKİ ÇİZGİLER NEYİ ANLATIYOR

ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABİCİĞİM ; BEN BU RESMİ DAHA ÖNCE GALERİ BÖLÜMÜNE EKLEMİŞTİM...B)B)B)B)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

Selamünaleyküm....

Allah razı olsun kardeşim... bunu daha öncede biliyordum tekrar hatırlattığın için teşekkür ederim, güzel bir çalışma olmuş. Allah'a emanet selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
DEĞERLİ KAAN KARDEŞİM,HERŞEYDE BİR HİKMET VARDIR İNŞALLAH.BU DA ONLARDAN SADECE BİRİ,GÖREBİLENE...
PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN.
SELAM VE DUALARIMLA..
B)B)B)B)B)B)B)
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN VEDİĞİN BİLGİLER İCİN BENDE ŞÖYLE BİLİYOM A HARFİ VAR H HARFİ VAR ADEM İLE HAVA ADEM BABAMIZ HAVVA ANNEMİZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

Kardeş emeğinize sağlık evet gerçektende öyle RAHMAN resmini nakış nakış işlemiş üzerimize ama bizler bunların farkında değiliz..selametle
[medya]
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:o:o:oBİLMİYORDUM GÖRMEDİM KARDEŞİM.AMA OLSUN ZARARI YOKTUR SANIRIM.SELAM VE DUA İLE KAL ALLAH CC EMANET OL.

CENNET GULU yazdı:
ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABİCİĞİM ; BEN BU RESMİ DAHA ÖNCE GALERİ BÖLÜMÜNE EKLEMİŞTİM...B)B)B)B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.BENDE BİLDİĞİM VE ÖĞRENDİĞİM BAŞKA BİR KONUDAN SONRA DUA EDERKEN İKİ ELİMİ YANLARDA TUTARDIM SONRAN İKİ AVUCUMU BİRLEŞTİREREK DUA ETMEYE BAŞLADIM.SELAM VE DUA İLE.İNŞALLAH BU KONUYU DETAYLI BİR ŞEKİLDE SİZLERLE PAYLAŞIRIM.SELAMETLE.

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm....

Allah razı olsun kardeşim... bunu daha öncede biliyordum tekrar hatırlattığın için teşekkür ederim, güzel bir çalışma olmuş. Allah'a emanet selametle
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS ALLAH CC EMANET OL ABİ.SELAMETLE.

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN VEDİĞİN BİLGİLER İCİN BENDE ŞÖYLE BİLİYOM A HARFİ VAR H HARFİ VAR ADEM İLE HAVA ADEM BABAMIZ HAVVA ANNEMİZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

HAKLISIN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KAL.İNŞALLAH.

yun_us25 yazdı:
Kardeş emeğinize sağlık evet gerçektende öyle RAHMAN resmini nakış nakış işlemiş üzerimize ama bizler bunların farkında değiliz..selametle
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

KAAN ERDEM yazdı:
AS KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.BENDE BİLDİĞİM VE ÖĞRENDİĞİM BAŞKA BİR KONUDAN SONRA DUA EDERKEN İKİ ELİMİ YANLARDA TUTARDIM SONRAN İKİ AVUCUMU BİRLEŞTİREREK DUA ETMEYE BAŞLADIM.SELAM VE DUA İLE.İNŞALLAH BU KONUYU DETAYLI BİR ŞEKİLDE SİZLERLE PAYLAŞIRIM.SELAMETLE.

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm....

Evet kardeşim en güzel MaşAllah bende bunu ilk öğrendiğim vakit ellerimi birleştirerek duaya başladım Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşAllah dualarda daim olmak ümidi ile selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

:p:p:D:D:D;);)SELAMETLE KAL KARDEŞİM.ALLAH CC EMANET OL İNŞALLAH.

aska mecnun yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm....

Evet kardeşim en güzel MaşAllah bende bunu ilk öğrendiğim vakit ellerimi birleştirerek duaya başladım Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşAllah dualarda daim olmak ümidi ile selametle
tevbekar

tevbekar

Mübarek Üye · 548 mesaj

Allah razı olsun sizden... 81-18=63 kısmını bilmiyordum vesilenizle öğrenmiş oldum...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

B) emeğine sağlık öğrenmiş oldum sağolasın kardeş B)
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS ALLAH CC HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE.
efsude

efsude

Mübarek Üye · 671 mesaj

SELAMUNALEYKUM
ALLAH RAZI OLSUN.BUNU DAHA ONCEDENDE DUYMUSTUM VE NE BUYUK BIR TEVAFUKTUR KI PARMAK IZLERIMIZ ZEBRALARIN SIRT DESENINDEKI GIBI KOPYASIZ VE KISIYE OZLEKEN BU 99 SAYISI HEPIMIZDE MEVCUT RABBIM HICBIRSEY AMACSIZ YARATMIYOR BIZLER IDRAK ETTIKCE HAYRETE DUSUYORUZ.
SELAM VE DUA ILE...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM MVE DUA İLE KALIN.

efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM
ALLAH RAZI OLSUN.BUNU DAHA ONCEDENDE DUYMUSTUM VE NE BUYUK BIR TEVAFUKTUR KI PARMAK IZLERIMIZ ZEBRALARIN SIRT DESENINDEKI GIBI KOPYASIZ VE KISIYE OZLEKEN BU 99 SAYISI HEPIMIZDE MEVCUT RABBIM HICBIRSEY AMACSIZ YARATMIYOR BIZLER IDRAK ETTIKCE HAYRETE DUSUYORUZ.
SELAM VE DUA ILE...
abdullah usame

abdullah usame

Kıdemli Üye · 104 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN BUNU DAHA ÖNCE BİLİYORDUM AMA HATIRLATTIĞIN İYİ OLDU ... ALLAH'A EMANET OL ...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM MVE DUA İLE KALIN.

abdullah usame yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN BUNU DAHA ÖNCE BİLİYORDUM AMA HATIRLATTIĞIN İYİ OLDU ... ALLAH'A EMANET OL ...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.