İSTEMEYEREK SİZLERDEN AYRILIYORUM
679 görüntülenme · 3 yanıt
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BEN ARTIK BİR DAHA ÇOK ÜZÜLEREK VE İSTEMEYEREK SİZLERDEN AYRILIYORUM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN SİTEMİZ SİZLERE EMANET OLSUN HAKLARINIZI HELAL EDİN BENİM HAKKIM VAR İSE HELAL OLSUN
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

RE: İSTEMEYEREK SİZLERDEN AYRILIYORUM
niye bu şekilde davrandınız anlayamadım sizi.ordaki yazımsa sorun orayı zaten sildim.lütfen ayrılmayın.rica ediyorum
tabiki yine siz inat edip bildiğiniz gibi yapıcaksınız ama ben yinede sizin sitenizden ayrılmanızı istemiyorum.
niye bu şekilde davrandınız anlayamadım sizi.ordaki yazımsa sorun orayı zaten sildim.lütfen ayrılmayın.rica ediyorum
tabiki yine siz inat edip bildiğiniz gibi yapıcaksınız ama ben yinede sizin sitenizden ayrılmanızı istemiyorum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13425-istemeyerek-sizlerden-ayriliyorum · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Namazımı Bazen İstemeyerek Kılıyorum.. Nasihatler 18 cevap
- Gecici olarak aranızdan ayrılıyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- HAKKINIZI HELAL EDİN AYRILIYORUM... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- Sizlerden Bir Ricam Olacak Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Sizlerden Dualarınızı istiyorum Lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 48 cevap
- Sizlerden Birşey İstiyorum... Allah Razı Olsun Şimdiden Dini sohbet 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.