Zerda abla maddi misafirin olduğum gibi o gecede inş manevi misafirin olmayı istiyorum.Aslında sana gelsem maddi olarakta birlikte olsak ne güzel olurdu ama bu kardeşinide duana eklersen memnun olurum
SİZİ DAVET EDİYORUMMM
6.737 görüntülenme · 54 yanıt
RE: SİZİ DAVET EDİYORUMMM
Zerda abla maddi misafirin olduğum gibi o gecede inş manevi misafirin olmayı istiyorum.Aslında sana gelsem maddi olarakta birlikte olsak ne güzel olurdu ama bu kardeşinide duana eklersen memnun olurum
SAĞOLASIN KARDEŞİM RABBİM DUALARINIZI KABUL VE MAKBUL EYLESİN ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN DUALARDA BULUŞMAK ÜZERE
Ravza_Nur yazdı:
avdan yazdı:Bu acizane kardeşinizde sizi bekliyor olacak kardeşim isimlerinizi alıyorum inş duamda sizlerde olacaksınız dualarınızda eksik etmeyin selametle
BU DAVETE İCABET EDİLİR ALLAH RAZI OLSUN BU GÜZEL DÜŞÜNCENİZDEN DOLAYIB)
SAĞOLASIN KARDEŞİM RABBİM DUALARINIZI KABUL VE MAKBUL EYLESİN ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN DUALARDA BULUŞMAK ÜZERE
RE: bende yanındayım duanda kardeşim
Ravza_Nur yazdı:
tugba gunes yazdı:Rabbim razı olsun güzel kardeşim sizi dua için seccademin başında bekliyor olacağım.SELAM VE DUA İLE
EH BÖLE Bİ DAVETE HANGİ AKIL SAHİBİ HAYIR DERKİ!!!İNŞALLAH SALI GECESİ 4 DE SEVDAMIZ VE DUALARIMIZ BİR OLSUN.B)B)
ALLAH'A EMANET OLUN.
YÜREĞİ BU AŞKLA YANAN BİLİR ANCAK BU AŞKI
''BİR CAN VAR CANINDA O CANI ARA
BEDEN DAĞINDAKİ GİZLİ MÜCEVHERİ ARA
EY YÜRÜYÜP GİDEN DOST BÜTÜN GÜCÜNLE ARA
AMA DIŞARDA DEĞİL ARADIĞINI KENDİ İÇİNDE ARA.''B)B)
Ne, güzel yazmi$siniz;sizden ve katilanlardan ALLAH(CC) razi olsun in$AALLAH...
S.A...B)
Ravza_Nur yazdı:
Merhaba değerli kardeşlerim,bilindiği üzere Sevgililer günü yaklaşıyor,bizim inancımıza göre Sevgili,anne,baba,vb.günlerin kutlanılması veya beğenilmesi uygun değildir.Ben acizane kardeşiniz olarak,sizleri bugünü kutlayanlara muhalif olarak Salı gecesi saat 4 te hakiki sevglimizle buluşmaya davet ediyorum.Allah rızası için kalkalım abdest alıp iki rekat namaz kılalım.Ve ellerimizi kainatın yegane sahibine açalım.Ve birbirimiz için dua edelim.Evet bugün sevgililer günü..
Sen de buluş Sevdiğinle bugün!
At kendini seccadeye, bir tövbe et, dönmemecesine..
O'nun sevmediği herşeye "elveda" de!
Gözyaşların armağan olsun O'na..
Gözyaşların ve zaten O'nun olan yüreğin..
Bugün ve hergün!
Siz davetlimsiniz gelsenizde gelmesenizde dualarımda tüm kardeşlerim olacaktır.Ama ben sizi bu duada bekliyor olacağım..Acizane kardeşiniz RAVZA
S.A...B)
S.A. ABLAM,
ÇOK GÜZEL BİR HAZIRLIK VE DÜŞÜNCE. BUDA ANCAK RAVZA NUR ABLAMDAN ÇIKARDI ZATEN
İNŞALLAH DAVETE İCABET SÜNNETTİR, Kİ BU DAVETE İCABET KANAATIMCA DAHA EFDAL BİR SÜNNET OLACAKTIR.
İNŞALLAH SÖYLEDİĞİNİZ SAAT VE YERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.
K.S.E.O
S.A. ABLAM,
ÇOK GÜZEL BİR HAZIRLIK VE DÜŞÜNCE. BUDA ANCAK RAVZA NUR ABLAMDAN ÇIKARDI ZATEN
İNŞALLAH DAVETE İCABET SÜNNETTİR, Kİ BU DAVETE İCABET KANAATIMCA DAHA EFDAL BİR SÜNNET OLACAKTIR.
İNŞALLAH SÖYLEDİĞİNİZ SAAT VE YERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.
K.S.E.O
selamünaleyküm güzel ablam sen bizi böyle gzel bi olaya davet edersinde biz icabet etmezmiyiz inşallah dediğin saatde buluşmak ümidiyle.
'Siz, insanlar için çıkarılmış en hayırlı bir ümmetsiniz: iyiliği emreder, kötülükten sakındırırsınız.' (Âli İmrân)
'Sizden öyle bir cemâat bulunsun ki (onlar herkesi) hayra davet etsin, iyiliği emredip kötülükten sakındırsın. ' (Ali İmrân)
selamünaleyküm güzel ablam sen bizi böyle gzel bi olaya davet edersinde biz icabet etmezmiyiz inşallah dediğin saatde buluşmak ümidiyle.
'Siz, insanlar için çıkarılmış en hayırlı bir ümmetsiniz: iyiliği emreder, kötülükten sakındırırsınız.' (Âli İmrân)
'Sizden öyle bir cemâat bulunsun ki (onlar herkesi) hayra davet etsin, iyiliği emredip kötülükten sakındırsın. ' (Ali İmrân)
SELAMUN ALEYKÜM....HERKES SİZE ABLA DEDİĞİ İÇİN BENDE ABLA DEMEK İSTİYORUM...GERÇİ YAŞINIZI BİLMİYORUM AMA BELKİDE BENDEN KÜÇÜKSÜNÜZ...EĞER KÜÇÜKSENİZ HAKKINIZI HELAL EDİN....ABLA SAYGI SÖZCÜĞÜDÜR...CANIM ABLAM DİYE BAŞLAMAK İSTİYORUM....BU NE MUHTEŞEMLİK,BU NE KADAR NE GÜZEL BİR DÜŞÜNCE....İNANIN BANA BU GÜZELLİĞİN KARŞISINDA NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRIR OLDUM....KELİMELERLE TELAFUZ EDEMİYORUM....SİZ DAVET EDECEKSİNİZ DE BİZ GELMEYECEĞİZ BU MÜMKÜNMÜ....RABBİMİZLE BULUŞMAYA DAVET EDİYORSUNUZ....HANGİ AKIL SAHİBİ GELMEMEZLİK EDEBİLİR....CANIM ABLAM YANINIZDA OLUCAĞIM İNŞAALLAH....ELLERİMİZ SEMAYA KALKARKEN TEK YÜREK TEK CAN OLACAĞIZ İNŞAALLAH...RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN....BULUŞMAK ÜMİDİYLE...B)B)
Ravza_Nur yazdı:
Merhaba değerli kardeşlerim,bilindiği üzere Sevgililer günü yaklaşıyor,bizim inancımıza göre Sevgili,anne,baba,vb.günlerin kutlanılması veya beğenilmesi uygun değildir.Ben acizane kardeşiniz olarak,sizleri bugünü kutlayanlara muhalif olarak Salı gecesi saat 4 te hakiki sevglimizle buluşmaya davet ediyorum.Allah rızası için kalkalım abdest alıp iki rekat namaz kılalım.Ve ellerimizi kainatın yegane sahibine açalım.Ve birbirimiz için dua edelim.Evet bugün sevgililer günü..
Bugün ve hergün!
Siz davetlimsiniz gelsenizde gelmesenizde dualarımda tüm kardeşlerim olacaktır.Ama ben sizi bu duada bekliyor olacağım..Acizane kardeşiniz RAVZA
SELAMUN ALEYKÜM....HERKES SİZE ABLA DEDİĞİ İÇİN BENDE ABLA DEMEK İSTİYORUM...GERÇİ YAŞINIZI BİLMİYORUM AMA BELKİDE BENDEN KÜÇÜKSÜNÜZ...EĞER KÜÇÜKSENİZ HAKKINIZI HELAL EDİN....ABLA SAYGI SÖZCÜĞÜDÜR...CANIM ABLAM DİYE BAŞLAMAK İSTİYORUM....BU NE MUHTEŞEMLİK,BU NE KADAR NE GÜZEL BİR DÜŞÜNCE....İNANIN BANA BU GÜZELLİĞİN KARŞISINDA NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRIR OLDUM....KELİMELERLE TELAFUZ EDEMİYORUM....SİZ DAVET EDECEKSİNİZ DE BİZ GELMEYECEĞİZ BU MÜMKÜNMÜ....RABBİMİZLE BULUŞMAYA DAVET EDİYORSUNUZ....HANGİ AKIL SAHİBİ GELMEMEZLİK EDEBİLİR....CANIM ABLAM YANINIZDA OLUCAĞIM İNŞAALLAH....ELLERİMİZ SEMAYA KALKARKEN TEK YÜREK TEK CAN OLACAĞIZ İNŞAALLAH...RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN....BULUŞMAK ÜMİDİYLE...B)B)
Allah razı olsun ablacım. dualarımla inş. yanınızda olacağım. selam ve muhabbetle..
Ravza_Nur yazdı:
Bugün ve hergün!
Allah razı olsun ablacım. dualarımla inş. yanınızda olacağım. selam ve muhabbetle..
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
tuba20 yazdı:Değerli kardeşim inş bu gece hepimiz birbirimizin kalbine misafir olacağız bu gecenin çok güzel olacağına inanıyorum.selam ve dua ile
Boncuklu yazdı:Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim,isimlerinizi aldım inş burayada yazacağım dileyen kardeşim alıp listedeki kardeşlerimizin adını anarak dua eder.Selam ve dua ile
Ravza_Nur yazdı:
Bugün ve hergün!
S.A...B)
" Es salâtü hayrun mine ' n nevm " (Namaz uykudan daha hayırlıdır)
selamünaleyküm ablacım,
bu güzel davetinize inşaALLAH bizde katılacağız. Daima dualarımdasınız dualarınızda yer alabilmek duası ile ...
selamünaleyküm
selamünaleyküm ablacım,
bu güzel davetinize inşaALLAH bizde katılacağız. Daima dualarımdasınız dualarınızda yer alabilmek duası ile ...
selamünaleyküm
evindar yazdı:Aleyküm Selam değerli kardeşim,bu acizane kardeşinizde sizleri bekliyor olacak şimdiden çok heyecanlıyım.SELAM VE DUA İLE
selamünaleyküm ablacım,
selamünaleyküm
bu gece saat 4 de dimi.inşALLAH bende sizle beraber ellerimi açmış dua ediyor olucam.
ravzanur kardeşim ne güzel bi hayra vesile oldun yaaB)ALLAH RAZI OLSUN...
karlı alışveriş;)
bu gece saat 4 de dimi.inşALLAH bende sizle beraber ellerimi açmış dua ediyor olucam.
ravzanur kardeşim ne güzel bi hayra vesile oldun yaaB)ALLAH RAZI OLSUN...
karlı alışveriş;)
ablacım bende varım gece 4 te buluşmak ümidiyle dualarım sitedeki tüm kardeşlerim için hayrılı gecelerr buarada böyle bır fikir sunduğunuz için Allah razı olsun sizden selam ve dua ileB)B)
ablacım bende varım gece 4 te buluşmak ümidiyle dualarım sitedeki tüm kardeşlerim için hayrılı gecelerr buarada böyle bır fikir sunduğunuz için Allah razı olsun sizden selam ve dua ileB)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11868-sizi-davet-ediyorummm · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sizi Göreve Davet Ediyorum.üzüm üzüme Baka Baka Kararir. Boykot 2 cevap
- Sizi Hayra Davet Ediyoruz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Ey iman edenler! Allah ve resulü sizi, size hayat verene davet ettiğinde icabet edin. Genel Konular 1 cevap
- Conficker'ın 1 Nisan'ı ıska geçmesi sizi rahatlatmasın. Sırada Kido var ! Bilgisayar Programları 4 cevap
- İnsanlar sizi nasıl algılıyor? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- Sizi ÖZLEDİK..? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.