Ravza_Nur yazdı:
imamhalil yazdı:Rabbim razı olsun.Hocam dualarımız sizinle ve hocamızla Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş SELAM VE DUA İLE
***GAYRETİNİZDEN DOLAYI TEBRİK EDER; BU KARDEŞİNİZİ DE DUALARINIZDA YAD ETMENİZİ RİCA EDERİM.***BAHUSUS BİZİM YAVRULARIMIZ KUR'AN AŞIĞI OLSUN DİYE GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN KIYMETLİ BİR HOCAMIZIN BU ARA BÜYÜK SIKINTILARI VAR O'NA VE ONUN ŞAHSINDA TÜM KUR'AN HİZMETKARLARINA DUA ETMENİZİDE ÖZELLİKLE İSTİRHAM EDİYORUM.
SİZİ DAVET EDİYORUMMM
6.737 görüntülenme · 54 yanıt
RE: SİZİ DAVET EDİYORUMMM
Ravza Nur msnen ne zaman açık oluyor biz senin msn ni ekledik bize mail at ne zaman gireceğine haber wer bizde o zaman girelim ben ancak akşamları msn ye girbilirim oğlum yardım ediyor selamlar
Ravza Nur msnen ne zaman açık oluyor biz senin msn ni ekledik bize mail at ne zaman gireceğine haber wer bizde o zaman girelim ben ancak akşamları msn ye girbilirim oğlum yardım ediyor selamlar
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
avdan yazdı:Bu acizane kardeşinizde sizi bekliyor olacak kardeşim isimlerinizi alıyorum inş duamda sizlerde olacaksınız dualarınızda eksik etmeyin selametle
BU DAVETE İCABET EDİLİR ALLAH RAZI OLSUN BU GÜZEL DÜŞÜNCENİZDEN DOLAYIB)
ALLAH RAZI OLSUN.İNŞAALLAH BEN DE EN SEVGİLİNİN,TEK SEVGİLİNİN HUZURUNA GELECEĞİM O SAATTE.YUNUS UN DEDİĞİ GİBİ -BANA SENİ GEREK SENİ-
ALLAH RAZI OLSUN.İNŞAALLAH BEN DE EN SEVGİLİNİN,TEK SEVGİLİNİN HUZURUNA GELECEĞİM O SAATTE.YUNUS UN DEDİĞİ GİBİ -BANA SENİ GEREK SENİ-
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ABLAM AKLINA KUVVET Mİ DİYİM NE DİYİM.HANİ BEN DİYORUM BU YAŞTA BU ZEKA......ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR DAVET.İNŞ TEK YÜREK OLURUZ O GECE.SENİ ÇOK SEVEN BACIN FATMAB)
ABLAM AKLINA KUVVET Mİ DİYİM NE DİYİM.HANİ BEN DİYORUM BU YAŞTA BU ZEKA......ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR DAVET.İNŞ TEK YÜREK OLURUZ O GECE.SENİ ÇOK SEVEN BACIN FATMAB)
ALLAH RAZI OLSUN RAVAZ KARDEŞİMİZDEN...
bizde sevgili mevgili yok gerçek sevgili ALLAH(C.C) VE HZ.MUHAMMED MUSTAFA (SAV) DİR...
''GECE KALKINIZ BELKİ BU SİZİN İÇİN DAHA HAYIRLI OLACAKTIR''
KALKMAKTA ZORLANAN KİŞİ 7 SEFER ''KEVSER''SÜRESİNİ OKUSUN VE YATSIN...
VESSELAM...
bizde sevgili mevgili yok gerçek sevgili ALLAH(C.C) VE HZ.MUHAMMED MUSTAFA (SAV) DİR...
VESSELAM...
EVET KARDEŞİM 7 KEVSER DENENMİŞTİR VE ALLAHIN İZNİ İLE İNSAN SAAT ÇALMADAN BİR DAKİKA ÖNCE KALKIYOR.BEN HALA HAYRETTEYİM.KALKAMAYAN ARKADAŞLAR İHLASLA UYGULASINLAR.SABAH NAMAZINI KAÇIMAK GİBİ BİR SIKINTIDAN KURTULURLAR İNŞAALLAH.
fanatikferdici yazdı:
VESSELAM...
EVET KARDEŞİM 7 KEVSER DENENMİŞTİR VE ALLAHIN İZNİ İLE İNSAN SAAT ÇALMADAN BİR DAKİKA ÖNCE KALKIYOR.BEN HALA HAYRETTEYİM.KALKAMAYAN ARKADAŞLAR İHLASLA UYGULASINLAR.SABAH NAMAZINI KAÇIMAK GİBİ BİR SIKINTIDAN KURTULURLAR İNŞAALLAH.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
DAVETE İCABET ETMEK GEREK.İNŞALLAH BENDE ORDA OLACAĞIM DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE...EN SEVİLİ GÜNÜMÜZ OLSUN İNŞALLAH...HIÇKIRIKLARLA ANLAŞALIM O GÜN.SELAMETLE...
DAVETE İCABET ETMEK GEREK.İNŞALLAH BENDE ORDA OLACAĞIM DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE...EN SEVİLİ GÜNÜMÜZ OLSUN İNŞALLAH...HIÇKIRIKLARLA ANLAŞALIM O GÜN.SELAMETLE...
ABLACIM BENDE ORADA DUALARINIZA ORTAK OLMAK İSTİYORUM..
ALLAHIN İZNİ İLE SALI GECESİ BERABER OLMAK DİLEĞİYLE..B)B)
ABLACIM BENDE ORADA DUALARINIZA ORTAK OLMAK İSTİYORUM..
ALLAHIN İZNİ İLE SALI GECESİ BERABER OLMAK DİLEĞİYLE..B)B)
y_vural yazdı:Değerli kardeşim o gece aramızda olup davetimize icabet edeseniz inş arzu ettiğinize nail olursunuz.SELAM VE DUA İLE
selamün aleyküm
cennet cennet dedikleri, birkaç köşk ile birkaç huri, isteyenlere ver onları, bana SENİ gerek SENİ
ALLAH a emanet olunB)
Birnur yazdı:Kardeşim inş yazmaya çalışacağım.SELAM VE DUA İLE
ABLACIM. HAZIRLAMIŞ OLDUĞUN LİSTEYİ SALI AKŞAMI BURAYA YAZARSAN BİZLERDE FAYDALANIR. DİĞER MÜMİN KARDEŞLERİMİZEDE DUA EDERİZ.SALI GECESİ İNŞALLAH.A.E.O
FATMA_ERGUN yazdı:Ya Fatma kardeşim,bu yaşta bu zeka diye işite tam söylenilecek zaman değilmi yada şöyle diyebilirsin.Kimin ablası diye....Güzel kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.O gece seni bekliyor olacağım seccademde kalp kalbe karşıdır.Bende seni çok seviyorum.Rabbim gönlüne göre versin.SELAM VE DUA İLE
böyle bir şeyi bizlere hatırlattığın Allah razı olsun senden inşallah salı günü bende secdede olup dualarım sizlerin üzerine olacaktır.
bunu bu siteden haberdar olmayan diğer arkadaşlara da ulaştımayı ihmal etmemek gerekir.
Allahın Rahmeti Bereketi ve Selameti bütün inanların üzerine olsun...
böyle bir şeyi bizlere hatırlattığın Allah razı olsun senden inşallah salı günü bende secdede olup dualarım sizlerin üzerine olacaktır.
bunu bu siteden haberdar olmayan diğer arkadaşlara da ulaştımayı ihmal etmemek gerekir.
hasanfb yazdı:Rabbim sizlerdende razı olsun kardeşim dualarımız bir olsun inş düşünceniz içinde tşk ediyorum size
Asıl Bizler sana teşekkür ederiz Revza_Nur kardeş.
Ravza_Nur yazdı:
hasanfb yazdı:Rabbim sizlerdende razı olsun kardeşim dualarımız bir olsun inş düşünceniz içinde tşk ediyorum size
Asıl Bizler sana teşekkür ederiz Revza_Nur kardeş.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11868-sizi-davet-ediyorummm · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.