Isim Ariyorum:))

6.615 görüntülenme · 58 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Ey Rabbimiz, bizi ve soyumuzdan gelecekleri namazı devamlı kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamızı kabul et” (İbrahim: 40)

Selamün Aleyküm Hacı adayı (inşallah) Murat Abimiz..
Çok sevindim bu güzel habere:).. Rahman c.c, İslam'a hizmetkar bir evlat eylesin, sizlere bağışlasın inşallah.. Rabbimiz c.c sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde Pınar Yengemize de dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşallah..Hayırlı olsun Murat abimiz. Doğduğu zaman haberlerini inşallah bekleriz.. Benim de acizane önerebileceğim isimler : ''Muhammed, Talha, Mürare ve Fatih..'' Rahman c.c, Hz. İbrahim (a.s) Efendimiz'in de bu mübarek duasına mazhar eylesin yeni doğacak evladınızı inşallah.. Selam ve dua ile Rabbimize emanet olunuz.
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

emanet55, post: 641127, member: 3585selamun aleyküm.ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmasını YARADAN nasip eder inşaALLAH.benim önerim Yusuf yada Miraç'tır.sizin seçiminize kalmış.SELAM VE DUA İLE..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...
AMİNNNN ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...CÜMLESİNİN EVLATLARI ANALI BABALI BÜYÜR İNŞALLAH...LİSTEYE EKLENMİŞTİR İSİMLER...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...
M DENIZ

M DENIZ

ahnefs.a rabbim sizeve ümmeti muhammede hayırlı evlatlar nasip etsin inş hattab huzeyfe

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...DUALARIN İÇİN AMİNNNN İNŞALLAH...BUNLARDA ÇOK GÜZEL İSİMLER YAZDIM LİSTEYE...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...RAHMANA EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...
M DENIZ

M DENIZ

نعىمة;641154Allah mübarek eylesin Allaha hayırlı kul, Peugambere hayırlı ümmet size hayırlı evlad eylesin..
beğendiğim isimleri yazım : Ali , Haydar, Hasan ,Hüseyn, Abdülkadir, Mustafa

AMİNNN...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN KARDEŞİM...BUNLARIDA YAZDIM...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...
M DENIZ

M DENIZ

gülnisa, post: 641164, member: 23857aleykumselam allah sağlıklı nasıp etsın
allah hayırlı ve ınançlı nasıp etsın ınşaallah
en sevdığım ısım yusuf
allaha emanet olun

AMİN İNŞALLAH KARDEŞİM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...LİSTEYE EKLEDİM KARDEŞİM İSMİ...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...
M DENIZ

M DENIZ

aliye_aliye
Ey Rabbimiz, bizi ve soyumuzdan gelecekleri namazı devamlı kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamızı kabul et” (İbrahim: 40)

Selamün Aleyküm Hacı adayı (inşallah) Murat Abimiz..
Çok sevindim bu güzel habere:).. Rahman c.c, İslam'a hizmetkar bir evlat eylesin, sizlere bağışlasın inşallah.. Rabbimiz c.c sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde Pınar Yengemize de dünyaya getirmeyi nasip eylesin inşallah..Hayırlı olsun Murat abimiz. Doğduğu zaman haberlerini inşallah bekleriz.. Benim de acizane önerebileceğim isimler : ''Muhammed, Talha, Mürare ve Fatih..'' Rahman c.c, Hz. İbrahim (a.s) Efendimiz'in de bu mübarek duasına mazhar eylesin yeni doğacak evladınızı inşallah.. Selam ve dua ile Rabbimize emanet olunuz.

VE ALEYKÜM SELAM HACI BACIM...
ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...DUALARINA CANI GÖNÜLDEN AMİNNNN...RABBİM SANA VE OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH...O GÜZEL DUYGUYU RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN...İNŞALLAH HABER VERİRİM...BU İSİMLERDE ÇOK GÜZEL LİSTEYE EKLEDİM BUNLARIDA:)...ALLAH'A(C.C) EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM...
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

batın esmaül hüsnadan bir yakınım koymuştu
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

aleyküm selam abi Rabbimiz hayırlı uzun ömürlü çocuklar nasip eylesin ...
benim sevdiğim dört tane erkek ismi var
abdullah
resul
eyüp
biride burak o da sizde varmışşş:K zaten
hayırlı uğurlu olsun abi hayırlı cumalar
M DENIZ

M DENIZ

cerennurumbatın esmaül hüsnadan bir yakınım koymuştu

EVET BENDE YENİ DUYDUĞUM İSİMLERDEN BİTANESİ ÇOK GÜZELMİŞ...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...HAYIRLI CUMALAR...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...SELAMUN ALEYKÜM...
M DENIZ

M DENIZ

-Tuğba-, post: 642384, member: 76820
aleyküm selam abi Rabbimiz hayırlı uzun ömürlü çocuklar nasip eylesin ...
benim sevdiğim dört tane erkek ismi var
abdullah
resul
eyüp
biride burak o da sizde varmışşş:K zaten
hayırlı uğurlu olsun abi hayırlı cumalar

VE ALEYKÜM SELAM TUBA KARDEŞİM...AMİN GÖNÜLDEN DUALARINA...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN... EVET ÇOK GÜZEL İSİMLER...SAĞOLSUN KARDEŞLERİMİZ O KADAR GÜZEL İSİMLER YAZDILARKİ ŞİMDİ SEÇMEMİZ DAHA ZOR OLACAK:K...RAHMANA EMANET OL...SENİNDE BÜTÜN MÜSLÜMANLARINDA CUMASI MÜBAREK OLSUN...SELAMUN ALEYKÜM...
Quran

Quran

Üye · 21 mesaj

ALLAH Hayırlı evlat versin kardeş; kendi oğluma bu isimleri takamadım ama içimde her zaman uhde kalmıştır.
FURKAN VEYA YASİN bunların anlamını açıklamaya gerek varmı?
M DENIZ

M DENIZ

Quran, post: 642592, member: 20924ALLAH Hayırlı evlat versin kardeş; kendi oğluma bu isimleri takamadım ama içimde her zaman uhde kalmıştır.
FURKAN VEYA YASİN bunların anlamını açıklamaya gerek varmı?

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...ALLAH(C.C) RAZI OLSUN...AMİN KARDEŞİM...İNŞALLAH RABBİM SANADA BU İSİMLERDEN BİRİNİ VEREBİLECEĞİN Bİ EVLAT NASİP EDER...RABBİM BÜYÜK O İSTEYİNCE HERŞEY OLUR...YARADANA EMANET OL...SELAMUN ALEYKÜM
YNLB

YNLB

Üye · 18 mesaj

selamun aleyküm bende bebeğime isim arıyorum cinsiyeti daha belli değil kız olursa zeynep azra da kesin kararlıyız ama erkek ismi bulamıyoruz
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

ve sonra hey gidi günler dersin eskiye yolculuk yaptımda abavv didim onca zaman nasılda geçmiş murat abimin 3. yavrucağı doğdu ben büyümüş evlenmişimde çocuğum olcakta isim yazma konusuna yazıyorumda yazıyorum hey gidi günler hey :D
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

RECEB-I KAMERve sonra hey gidi günler dersin eskiye yolculuk yaptımda abavv didim onca zaman nasılda geçmiş murat abimin 3. yavrucağı doğdu ben büyümüş evlenmişimde çocuğum olcakta isim yazma konusuna yazıyorumda yazıyorum hey gidi günler hey :D

hey gidi günler heyy :)
İnsan beğenmez.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

ibrahey gidi günler heyy :)

hee heyy yaa sorma gitsin kardeşim sen o zamanlar heralde ilk okul 4 teydin :D :D :D

bu akıllı halin :D
Şekil A da görüldüğü üzre aklın bir karış havada :D :D

herkes makineye bakarken sen nereye bakıyordunki acep :D :D

AMİN..
ibra

ibra

abi şu ikinci fotoğraf tam benlik hatta ben yazılıda düşüncelere dalar arka sayfadaki soruları görmeden sınav biterdi hey gidi günler hey :D
İnsan beğenmez.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

ona ne şüphe yani kardeşim :D

AMİN..
ibra

ibra

sen nerden biliyorsun abi :Do değil de konu nerelere geldi ya :D
İnsan beğenmez.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.