'' Nice Yıllara '' Hicran'ım..
3.370 görüntülenme · 36 yanıt
VaVeyla, post: 1522839, member: 99647dğum günün kutlu olsuun caan :))
eyvallah can allah razı olsun... B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
selamun aleykum canim rabbim hayirli saglikli imanli ve razi oldugu bir omur versin dilinden duan alnindan secde izin kalbinden imanin eksik olmasin insallah gonlunde ne muradin varsaonu sana nasip etsin sevdiklerinle mutlu huzurlu bir omur gecirmen dilegiyle iyiki varsin canim seni cok seviyorum her daim duamdasin dualarinda olmak umidiyle selametle dua ile,,,,,,,
yeni yasinin hayirla gecmesi icin bir yasin okuyacagim canim ,,,,,,
Mutlu yıllar abla.. :)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Çeşm-i Bülbül, post: 1522907, member: 96895Mutlu yıllar abla.. :)
teşekkürler canım allah razı olsun... B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunami, post: 1522896, member: 104674selamun aleykum canim rabbim hayirli saglikli imanli ve razi oldugu bir omur versin dilinden duan alnindan secde izin kalbinden imanin eksik olmasin insallah gonlunde ne muradin varsaonu sana nasip etsin sevdiklerinle mutlu huzurlu bir omur gecirmen dilegiyle iyiki varsin canim seni cok seviyorum her daim duamdasin dualarinda olmak umidiyle selametle dua ile,,,,,,,
aleykümselam nurayım allah razı olsun canım.duaların kabul olsun inşaALLAH... bende seni çok seviyorum.rabbim meleğini sana bağışlasın herdaim mutlu huzurlu olun ailecek inşaallah... B)B)B)
repsol, post: 1522860, member: 110641yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin gönlündeki muratlarına nail olasın Rabbimin izniyle inşallah canım kardeşim
aminnnn.... sağolasın kardeşim allah razı olsun.... B)B)B)
_ZÜMRA_ ↗Selamün aleyküm Hicran kardeşim yeni yaşınız hayırlı olsun. hayırlara vesile olsun. Allahım iyi günler göstersin.
aminnn...
teşekküreler allah razı olsun ablacım.rabbim hepimizin gönlünden geçen muradlarını nasip etsin inşaallah... B)B)B)
berat05, post: 1522853, member: 54443Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
Hayatın bizi birleştirdiği bu noktada...hep en güzeller yaşansın...en iyiler olsun....en değerliler gelsin......en kıymeti bilinenler olsun... inşaallah
Hayatınızın bu noktasında ....yaşamadığınız diğer zamanlarınızın ilki olsun...En güzel günler...en değerli anlar...kıymetli dostlar...hayırlı eş ve evlatlarınız olsun.... inşaallah
Nice senelere...
aminn ablacım aminn.. allah razı olsun hepinizden çok duygulandırdınız beni.kendimi en yalnız hissettiğim anlarda hep yanımda oldunuz,aile oldunuz bana... iyiki varsınız,teşekkürler... B)B)B)
Yeni yaşınız hayırlara vesile olsun İnşaAllah,ömrünüzün geri kalanı geçen kısmından daha aydınlık daha ferah ve huzurla gelsin size,Rabbim herşeyi hayırlısıyla ve gönlünüze göre versin İnşaAllah.
Nice mutlu yaşlara ve yıllara sevdiklerinizle ulaşın Rabbimin izniyle.
GülünSanaAşkı, post: 1522988, member: 25186Yeni yaşınız hayırlara vesile olsun İnşaAllah,ömrünüzün geri kalanı geçen kısmından daha aydınlık daha ferah ve huzurla gelsin size,Rabbim herşeyi hayırlısıyla ve gönlünüze göre versin İnşaAllah.
aminnn
sağol kardeşim allah c.c razı olsun inşaallah... B)B)B)
SON SÖZ...
ALLAH'ım saydığım ve sayamayacağım kadar,sonsuz güzellikleri çok cömertçe verdiğin için,doğum günüm vesilesiyle bir kez daha şükürlerimi sunuyorum !!!
hamd olsun aldığım her nefese... B)B)B)
hamd olsun aldığım her nefese... B)B)B)
Ha şöyle ne güzel işte:a26:
(kusura bakma hicran içimdeki ha bire fısıldıyor sözleri yazmadan duramıyorum bende, sözlerin çok hoşuna gitti böyle devam bence)
Rabbime şükürler olsun, her halimize binlerce şükürler olsun , bizleri yaratan Yaradana Hamd-u senalar olsun!....
Ya Rab ellerim, ellerim bak bak uzanmadan da dua ediyor ellerim
Ya Rab bu çoşkuya dayanamayıp giderim , nereye? yine Şems 'i görmeye
(kusura bakma hicran içimdeki ha bire fısıldıyor sözleri yazmadan duramıyorum bende, sözlerin çok hoşuna gitti böyle devam bence)
Rabbime şükürler olsun, her halimize binlerce şükürler olsun , bizleri yaratan Yaradana Hamd-u senalar olsun!....
melissa26, post: 1523022, member: 97903Ha şöyle ne güzel işte:a26:
estafirullah ablam ne kusuru,büyüğümsün, anasın,cansın sen,dert etme sakın...
ablacım düşüncelerim hep böyleydi ki zaten...
biliyorum rabbim beni sınayarak şefkat elini uzattı sürdü bana
neleri değiştirdim bu 6 ay da bir bilsen,şaşarsın bana...
bu yüzden hamd-u senalar olsun rabbime.
o'nu c.c çok ama çok seviyorum,hislerimiz karşılıklı onuda biliyorum :a26:
biliyorum çünkü bana bu musibeti verdi,sevmese verir miydi ???
ama yaralıyım işte canım çok yanıyor,isyan etmeden
o can yangınıyla konuşuyorum bazen,ya da aşk'tan ya da adı her ne ise işte....
ibra, post: 1523643, member: 84894ALLAH tan razı olacağı bir ömür dilerim hicran abla :)
Nice senelere sağlıkla :)
sağol canım benim allah razı olsun,hepbirlikte nice yıllara inşaallah... B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85941-nice-yillara-hicran-im · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- _Leyla ablam nice mutlu yıllara :)_ Kutlama ve Tebrik Mesajları 59 cevap
- Nice Mutlu Yıllara ZamehraN :) Kutlama ve Tebrik Mesajları 13 cevap
- mir_erhan ağabey nice yıllara ... Kutlama ve Tebrik Mesajları 38 cevap
- __ykp0038 kardeşim nice mutlu yıllara..__ Kutlama ve Tebrik Mesajları 24 cevap
- ''cakdoc'' kardeşim nice mutlu yıllara.. Kutlama ve Tebrik Mesajları 18 cevap
- ''Seyren'' Ablamız Nice Mutlu Yıllara... Kutlama ve Tebrik Mesajları 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.