'' Nice Yıllara '' Hicran'ım..

3.406 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Es selamu aleyküm
Hicran'cım, kuzucum..

Rabbim yeni yaşını hayırlı, bereketli eylesin canım benim..

Rabbim, ailen ve sevdiklerinle birlikte; sağlıklı-sıhhatli, KUR'AN'LI, iman dolu,

yolunda harcanacak hayırlı ömürler nasip eylesin..

Ameli hayırlı, ömrü uzun yılların olsun inşaAllah.. Rabbim yolundan ayırmasın..

Rabbim içinde bulunduğun sıkıntılardan sabır ve dua ile tez amanda kurtulmayı nasip eylesin..

Yeni yaşın, sana herşeyin en güzelini, en hayırlısını versin..

NİCE HAYIRLI YILLARA..

mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Selamün Aleyküm...
Sevgili kardeşimiz..
Allah c.c. yeni yaşınızı hayırlı, bereketli eylesin inşallah..
aileniz ve sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı sıhhatli, iman dolu, hayırlı ömürler nasip eylesin..amin...

Selam ve dua ile
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

KaLBuN_KeSiR ↗

Es selamu aleyküm
Hicran'cım, kuzucum..

Rabbim yeni yaşını hayırlı, bereketli eylesin canım benim..

Rabbim, ailen ve sevdiklerinle birlikte; sağlıklı-sıhhatli, KUR'AN'LI, iman dolu,

yolunda harcanacak hayırlı ömürler nasip eylesin..

Ameli hayırlı, ömrü uzun yılların olsun inşaAllah.. Rabbim yolundan ayırmasın..

Rabbim içinde bulunduğun sıkıntılardan sabır ve dua ile tez amanda kurtulmayı nasip eylesin..

Yeni yaşın, sana herşeyin en güzelini, en hayırlısını versin..

NİCE HAYIRLI YILLARA..

dileğ'im canımmm kuzummm,
nasıl duygulandım anlatamam.rabbim razı olsun senden inşaallah.sende iyiki varsın,yanımda oldun hep... dualarında beni unutmadın hiçbir zaman.iyiki seni tanıdım can dost,seni çok seviyorum bende...
herşey için çok ama çok teşekkürler.... B)B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mir_erhan, post: 1522750, member: 96566Selamün Aleyküm...
Sevgili kardeşimiz..
Allah c.c. yeni yaşınızı hayırlı, bereketli eylesin inşallah..
aileniz ve sevdiklerinizle birlikte; sağlıklı sıhhatli, iman dolu, hayırlı ömürler nasip eylesin..amin...

Selam ve dua ile

vealeyküm selam,
allah razı olsun abicim,iyiki burada sizlerle birlikteyim.hepiniz dualarımdasınız.
daha nice senelerimizi burada hep birlikte geçirmek dileğiyle.... B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Kalbini kanatla, uç istediğin zamana
Sana kıyamam ama anla kendini tamamla

Yeni yaşın hayırlı olsun, Rabbim hertürlü dileğini kabul etsin
Ömür dediğin neki? ha birkaç gün O'nun emriyle geçirmeni cenneteki yerini görmeni isterim temenni...
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

meleğim canım kardeşim,, öyle değerlisinki benim için.. öle derin öle güzel ki yerin bende....
her gün aklımda her an duamdasın.. iyiki bbizimlesin iyiki tanıdım seni iyiki iyiki iyiki seni çooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum
nazlı ceylan

nazlı ceylan

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Doğum günün kutlu olsun, Rabbim gönlünün muradını versin.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.175 mesaj

Hayırlı, güzel, sağlıklı, mutluluk, huzur ve İMAN dolu daha nice yıllar dilerim kardeşim...
Allaha emanet olun...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim..
Doğum gününüz kutlu olsun..
Rabbim hayırlı yıllar,hayırlı ameller nasib etsin inşallah..
Rabbim bulunduğunuz haletten inşallah tez zamanda kurtarsın,kalbinize,gönlünüze göre versin..
Rabbim rızası doğrultusunda hayırlı bir ömür nasib eylesin,yolundan ayırmasın inşallah son nefesimize dek..
Tekrardan mutlu mutlu yıllar :)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

hayırlı bereketli bir ömür nasip eyler rabbim inşaallah
nice uzun senelere sevdiklerinle inşallah kardeşim :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

melissa26 ↗Kalbini kanatla, uç istediğin zamana
Sana kıyamam ama anla kendini tamamla

Yeni yaşın hayırlı olsun, Rabbim hertürlü dileğini kabul etsin
Ömür dediğin neki? ha birkaç gün O'nun emriyle geçirmeni cenneteki yerini görmeni isterim temenni...

allah razı olsun ablacım çok teşekkürler,dualarına yürekten aminnn... B)B)B)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1522760, member: 96566meleğim canım kardeşim,, öyle değerlisinki benim için.. öle derin öle güzel ki yerin bende....
her gün aklımda her an duamdasın.. iyiki bbizimlesin iyiki tanıdım seni iyiki iyiki iyiki seni çooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum

can'sın can hislerimiz karşılıklı bitanem.allah hepinizden razı olsun sizler ve rabbim olmasa nasıl geçerdi bu zor zamanlar... asıl sizler iyiki varsınız.varlığınız bana en güzel hediye... bende seni çooook seviyorum canımmm.... B)B)B)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

nazlı ceylan, post: 1522766, member: 79477Doğum günün kutlu olsun, Rabbim gönlünün muradını versin.

teşekkürler kardeşim allah razı olsun.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaALLAH... (amin) B)B)B)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mavci, post: 1522786, member: 82164

Hayırlı, güzel, sağlıklı, mutluluk, huzur ve İMAN dolu daha nice yıllar dilerim kardeşim...
Allaha emanet olun...

teşekkürler mustafa abi,
allah razı olsun,iyiki bu siteyi kurmuşsunuz iyiki burdayız bir aradayız.selam ve dua ile.... B)B)B)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

RECEB-I KAMER, post: 1522787, member: 82164
Selamun aleyküm kardeşim..
Doğum gününüz kutlu olsun..
Rabbim hayırlı yıllar,hayırlı ameller nasib etsin inşallah..
Rabbim bulunduğunuz haletten inşallah tez zamanda kurtarsın,kalbinize,gönlünüze göre versin..
Rabbim rızası doğrultusunda hayırlı bir ömür nasib eylesin,yolundan ayırmasın inşallah son nefesimize dek..
Tekrardan mutlu mutlu yıllar :)

amin amin amin...
allah razı olsun kardeşim.rabbim sizlerinde gönüllerindeki muradlarını nasip etsin inşaALLAH...
Hepiniz dualarımdasınız... iyiki sizlerleyim... B)B)B)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Nadas06, post: 1522788, member: 82164hayırlı bereketli bir ömür nasip eyler rabbim inşaallah
nice uzun senelere sevdiklerinle inşallah kardeşim :)

amin kardeşim allah razı olsun.çok teşekkür ederim... B)B)B)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

yeni yaşın hayırı olsun arkadaşım .....allah tüm dualarını kabul etsin inşaallah...iyki varsın iyki doğmusun....:)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

emcankel, post: 1522837, member: 120192yeni yaşın hayırı olsun arkadaşım .....allah tüm dualarını kabul etsin inşaallah...iyki varsın iyki doğmusun....:)

aminnn aminnnn....
sağolasın canım allah razı olsun.sizlerde iyi varsınız... B)B)B)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

dğum günün kutlu olsuun caan :))
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Hayatın bizi birleştirdiği bu noktada...hep en güzeller yaşansın...en iyiler olsun....en değerliler gelsin......en kıymeti bilinenler olsun... inşaallah

Hayatınızın bu noktasında ....yaşamadığınız diğer zamanlarınızın ilki olsun...En güzel günler...en değerli anlar...kıymetli dostlar...hayırlı eş ve evlatlarınız olsun.... inşaallah

Nice senelere...
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.