- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
2.453 görüntülenme · 15 yanıt
ahmet_99Çok çok geçmiş olsun, inş tez zamanda daha da iyi olursunuz.. Allah yar ve yardımcınız olsun inş.. Okudukça insanın içini ısıtan o güzel yazınız için de Allah razı olsun inş..
elifimbenim
Hoşgeldiniz B)
Rabbim tez zamanda daha şifa versin
hoş bulduk nadas06 kardeşim o güzel yüreğinizden gelen dualar için ALLAH c.c. razı olsun cümle hastalarımıza şifasını verir
selamün aleyküm inşallah rabbim'in izniyle en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah AMİN...
ve aleykümselam berekatühü zeynom yüreğine sağlık güzel dileklerinden dolayı... amin amin amin inş tüm hastalarımızın
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim.
Aramızda olacağına çok mutlu oldum.
Rabbim ölene kadar yolundan ayırmasın inşallah.
Selametle kalın.
kardele kardeşim amin amin amin çok sağolasın tüm cümlemizin inş ve ben çok mutluyum sizlere kavuştuğum için selametle kalın
Ve aleykum selam ablacım.. Sizi görmek ne güzel. Hoş geldiniz yeniden..
Rabbim acil şifalar versin size ve tüm hastalarımıza inşaAllah..
amin amin amin canım kalbun-kesin kardeşim inanın bende çok sevinçliyim evimize geri gelebildiğim için YÜCE RABBİMİN beni hastalıktan kurtardığı için çok şükür inş tüm hastalara YÜCE RABBİM c.c. şifasını verir sıkıntılarından kurtulur sizleri çok seviyorum ALLAH c.c. emanet olun haayırlı geceler
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80748-kardeslerim-paylasmak-isdegim-cok-guzel-bir-sey-var-allah-c-c-sizden-razi-olsun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.