Üstteki Üye Çok...
22.860 görüntülenme · 267 yanıt
üstteki üye de de ney seviyor :) :) paylaşmıştınız bi ara yanılmıyorsam (böyle ayrılık olmaz) o melodi geldi aklıma dinleyim derken baktım tevafuk ney den dem vurulmuş :)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
RECEB-I KAMERyook asıl ben estağfirullah :) ciddi manada söyledim..forumlardan gördüğüm kadarıyla (çok az da olsa takip edişim forumu) maşallah şevkin enerjin çok Rabbim muhafaza etsin inşallah..mus'ab bin umeyr kitabı yazmayı düşünmen vs çok güzel hasletler bunlar..Rabbim bir ömür istikametten ayırmasın bu enerjini hayatın boyunca daire-i islamiyede sarfetmek nasib etsin inşallah..sizler gibi kardeşleri görünce şevkimiz artıyor..nadas ağabey hımm tam olarak tanımasam ve yaşını bilmesemde doğrudur kardeşim :)Rabbime emanetsin,hayırlı bayramlar şimdiden..
Amin insaAllah :) Allah razi olsun, hayirli bayramlar size de..
görünce aklıma ilk gelen Ammar b Yasir, İslâm’la şereflenen ilk kırk kişiden biri :a35:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44345-ustteki-uye-cok · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ÜSTTEKİ ÜYE NEYİN OLUR ?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 29 cevap
- Üstteki Üyeye Bir Smile Yolla (: Fıkra, Mizah Bölümü 34 cevap
- Üstteki üye Ye Nasihatler Sen Sen Ol....:) (oyun ) Fıkra, Mizah Bölümü 19 cevap
- üstteki üyeye dua Bilmece-Bulmaca ve Oyun 77 cevap
- üstteki üyeden ne olmaz? Bilmece-Bulmaca ve Oyun 165 cevap
- üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın Bilmece-Bulmaca ve Oyun 4.085 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.