Üstteki Üye Çok...
22.860 görüntülenme · 267 yanıt
Oyy ooy ne güzel sözler bunlar ya sende benim için öylesin can arkadaşım ::)gerçı bu aralar görüşemiyoruz ama olsun..
.................
üstteki üye dahada genç küçük küçücük minicik :a35:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
üstteki üye bildiğin kahraman,küçük kahramanlardan :) maşallah Rabbim şevkini,azmini daim ettirsin inşallah kardeşim..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
AMİN..
üstteki üye bebekleri cok seviyor sanki ( sevmeyen yoktur herhalde ama aklıma baska bısey gelmedi :) )
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Ölüm Var Unutma
Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?
KatrePareEstagfirullah, ne kahramani?
Ilk defa biri bana boyle bir yakistirma da bulunuyor :)
Ustteki uye buyuk kahramanlardan, oyle az buz buyuk degil ve Nadas abimizle ayni yasta bir agabeyimiz.
yook asıl ben estağfirullah :) ciddi manada söyledim..forumlardan gördüğüm kadarıyla (çok az da olsa takip edişim forumu) maşallah şevkin enerjin çok Rabbim muhafaza etsin inşallah..mus'ab bin umeyr kitabı yazmayı düşünmen vs çok güzel hasletler bunlar..Rabbim bir ömür istikametten ayırmasın bu enerjini hayatın boyunca daire-i islamiyede sarfetmek nasib etsin inşallah..sizler gibi kardeşleri görünce şevkimiz artıyor..nadas ağabey hımm tam olarak tanımasam ve yaşını bilmesemde doğrudur kardeşim :)Rabbime emanetsin,hayırlı bayramlar şimdiden..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
AMİN..
AMİN..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44345-ustteki-uye-cok · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.