Dualarınızı eksik etmeyin...

2.537 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

supreme35, post: 1481487, member: 114406Rabbim sizlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

amin kardeşim inşallah...
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

supreme35, post: 1481487, member: 114406Rabbim sizlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

amin rabbim sizden razı olsun... dualarınızda beni unutmayın...
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

Allah yardımcın olsun canım inşallah ALLAH evladını kucağına almayı nasip eylesin.
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Seyren, post: 1482142, member: 20924Allah yardımcın olsun canım inşallah ALLAH evladını kucağına almayı nasip eylesin.

inşallah bitanem dualarında beni unutma.. rabbim senden razıolsun...
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

kardeşlerim yarn saat 09:00'da transfer işlemi gerçekleşiyo geri sayım başlıyor sürekli yatıyorum dualarınızı eksik etmeyin...
rabbim hepinizden razı olsun allaha emanet olun...
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

kardeşlerim dün transfer gerçekleşti... şu an bebişim benimle birlikte inşallh rabbimin izniyle bebişim benden ayrılmaz... dualarınızı eksik etmeyin...
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

kardeşlerim önce rabbimin izniyle sonrada sizlerin dualarıyla yüce rabbim yüzüme güldü değerlerim pozitif çıktı... hamileyim
yaradan rabbime şükürler olsun... istirahatim devam ediyor...
rabbim hepinizden razı olsun... benim için dua eden etmeyen tüm kardeşlerim için dualarımı eksik etmiyorum... selam ve dua ile ALLAH'A EMANET OLUN...
mzumrutcu

mzumrutcu

Kıdemli Üye · 324 mesaj

Sa abla çok sevindim senin adına Allah hayırlı evlat nasip etsin sana :) benmde okul başladı çok yoğun olduğum için fazla giremiyorum yinede fırsat buldukça giriyorum işte :)
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

Allah daim etsin.Olmayan herkese versin canım.ÇOOOKKK çoooookk sevindim.Hayırlı doğum haberlerinide alırız inşALLAH..
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

mzumrutcu, post: 1490543, member: 102310Sa abla çok sevindim senin adına Allah hayırlı evlat nasip etsin sana :) benmde okul başladı çok yoğun olduğum için fazla giremiyorum yinede fırsat buldukça giriyorum işte :)

teşekkür ederim kardeşim 3 aylık olduk bile rabbim verdiği bu mucizeyi hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah... dualarınla beni hiç yalnız bırakmadın derslerinde başarılar allaha emanet ol canım kardeşim...DUALARIMDASIN..
gül7

gül7

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Seyren, post: 1490549, member: 106972Allah daim etsin.Olmayan herkese versin canım.ÇOOOKKK çoooookk sevindim.Hayırlı doğum haberlerinide alırız inşALLAH..

inşallah kardeşim rabbim hepinizden razı olsun dualarınızla beni hiç yalnız bırakmadınız... allaha emanet ol...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.