Konuma gelince dün doktorumdan haber geldi hayırlısıyla salı günü küçük bir operasyonla tüp bebek tedavime başlıyorum...
ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
2.549 görüntülenme · 30 yanıt
mzumrutcu, post: 1477494, member: 115241Selamün Aleyküm Ablacım. Her zaman sana dua ediyorum VALLAHİ. İNŞALLAH başarılı bir tedavi olur , hayırlı bir evlat sahibi olursun ::) ALLAHa emanetsiniz ::)
mzumrutcuSelamün Aleyküm... Tedaviniz nasıl gidiyor abla başladınız mı ... ALLAHa emanet olunuz ...
merve_talatAllah yardımcınız olsun allahım sağlıklı hayırlı imanlı hayırlı evlatlar versin inşaallah allah a emanet olun
serap8191canım RABBİM sana melekler gibi bir yavru nasip etsin inşallah.RABBİM seni hiç yalnız bırakmasın ve gönlünden geçeni hayırlı olacaksa versin .dualarımız seninle .ALLAHA emanet ol
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.066 mesaj
leyla-1Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah'ım hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah.
Allah büyük canım gün doğmadan neler doğar Allah'ın hazineseinden neler bulunur Yeter ki Ol desin Allah hazinelerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.Selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83282-dualarinizi-eksik-etmeyin · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.