İsiminizin ve avatarınzın anlamı?
24.903 görüntülenme · 116 yanıt
üye ismin okudugum çok sevdigim bir alimin tasavvuf büyüklerinden zunnun u mısri mısırlı balıkçı avatarın anlamı yok
nickim: Ahmet_99, ahmet, övülmeye değer, beğenilmiş, Allah'a şükreden demektir, 99 ise Allah'ın 99 ismi olması nedeniyle hoşuma giden bir sayıdır.
avatarım: Ahmet'in arapça çevirisidir
imzam: neyi çok sevdiğim için onu koydum, en sevdiğim ilahilerden biri olan uyan ey gözlerimin nakarat kısmını ve Konya'lı olduğum için mevlevi koydum
avatarım: Ahmet'in arapça çevirisidir
imzam: neyi çok sevdiğim için onu koydum, en sevdiğim ilahilerden biri olan uyan ey gözlerimin nakarat kısmını ve Konya'lı olduğum için mevlevi koydum
İbrahim (inananların babası , hakların babası demek
Avatarım çocuğum masum suratı hoşuma gitti onu koydum :D
İmzamıda bi yemekhanenin duvarında gördüm çok hoşuma gitti bende yaptım amatörce bişiler :D
Avatarım çocuğum masum suratı hoşuma gitti onu koydum :D
İmzamıda bi yemekhanenin duvarında gördüm çok hoşuma gitti bende yaptım amatörce bişiler :D
İnsan beğenmez.
sümeyye:sözlük anlamı yok ama dinimizde müslüman olan ilk kadının ismi.
avatarım anlaşılıyor galiba.:a12:
imzama gelince de (körler ülkesinde görmek idamlık suçtur.)herkesin gözlerinin kör olduğu şu zamanda sadece doğruyu gören bilen ve gözleri gören müslümanlar .ama bu yüzden bizi idam etmeye dinimizi yok etmeye çalışıyorlar.
avatarım anlaşılıyor galiba.:a12:
imzama gelince de (körler ülkesinde görmek idamlık suçtur.)herkesin gözlerinin kör olduğu şu zamanda sadece doğruyu gören bilen ve gözleri gören müslümanlar .ama bu yüzden bizi idam etmeye dinimizi yok etmeye çalışıyorlar.
smyyesimzama gelince de (körler ülkesinde görmek idamlık suçtur.)herkesin gözlerinin kör olduğu şu zamanda sadece doğruyu gören bilen ve gözleri gören müslümanlar .ama bu yüzden bizi idam etmeye dinimizi yok etmeye çalışıyorlar.
imzan çok anlamlıymış kardeşim:a35:
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8296-isiminizin-ve-avatarinzin-anlami · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- FATiMA'NIN ANLAMI Ehlibeyt 2 cevap
- "MENNAN" ANLAMI NEDİR? İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
- Tevhid, Tevhit Nedir, Tevhidin Anlamı, Tevhidin Sırları (2) Tasavvûf 1 cevap
- Allah(c.c.)'ın Subutî Sıfatları ve Anlamı Kuran-ı Kerim meali 2 cevap
- Duanın gücü, anlamı, çeşitleri, cevaplandırılması ve kabulü. Dini sohbet 15 cevap
- Hayatın anlamı yaşama sevinci Elif... Dini sohbet 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.