İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptırılabilecek Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarından "İlahiyat"a kayıt yaptırmak istiyorum, ancak tesettürlü resim verilebiliyor mu? Sınavlarda baş açtırıyorlar mı?
Açık Öğretim Fakültesi'ne Kayıt
3.933 görüntülenme · 5 yanıt
selamun aleyküm,
İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptırılabilecek Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarından "İlahiyat"a kayıt yaptırmak istiyorum, ancak tesettürlü resim verilebiliyor mu? Sınavlarda baş açtırıyorlar mı?
sordum tesettürlü resimde okumada oluyormuş. Ben bvilmiyordum ama varmış böyle bişey. yinede emin olmak için gidip sorun aöf bürosuna
KırıkTesti
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Aleykümselam canım,
Cankırıklarınında belirttiği gibi başörtülü fotoğraf kabul edilmiyor, sınavlarda başını açman gerekiyor malesef :( ama peruk kullanımında sorun çıkarmıyorlar hem fotoğrafta hem sınavda...
Allah'a emanet ol
Cankırıklarınında belirttiği gibi başörtülü fotoğraf kabul edilmiyor, sınavlarda başını açman gerekiyor malesef :( ama peruk kullanımında sorun çıkarmıyorlar hem fotoğrafta hem sınavda...
Allah'a emanet ol
biraz önce aöf okuyan bir bayandan bahsedildi sordum resminide başörtülü vermiş ve sınavada öyle girmiş vallaha artık ben duyduğumu söylüyorum. devletin olduğu için kesin başörtüsüz isterler diye biliyordum ama yinede gidip sormak gerekir
Selamun aleykum arkadaslar gerci bu konu baya eskiymis ama bende bu yil sinava gircem kismetse sinava giris icin kayit yaptirirken forma dijital foto koyuyolar haliyle kayit esnasinda cekiliyo ve basortulu cektrdm sorun yok ben ayni zamanda acik liseden 2009 da mezun oldum o zamanda sinavlara girerken hic sorun yasamadim basarortuyle girdim bende aof hakkinda bilgisi olan ark lara bi soru sorcaktim aof de cocuk gelisimi okumak icin ilgili bi liseden mezun olma sarti araniyormu? Yoksa herkes yazabiliomub
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72165-acik-ogretim-fakultesi-ne-kayit · 23.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- **İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinin İbretlik İfadeleri** Nasihatler 13 cevap
- Açık Öğretim İlahiyat??? yardım edermisiniz lütfen Dini sohbet 9 cevap
- açık öğretim mi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- İçinizde ilahiyat fakültesi mezunu yada okuyanı varmı? Dini sohbet 15 cevap
- Kayıt Defteri üzerinde değişiklikler Bilgisayar Programları 2 cevap
- Camiye kayıt Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.