Düzenli çalışma ile her yaşta Kur'an hâfızı olunabilir'

30.094 görüntülenme · 104 yanıt

Paylaş:
mandan

mandan

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a. kemerburgazda oturuyorum.benim ulaşımı kolaylıkla sağlayabileceğim bir sübyan kurusuna ihtiyacım var.veya kuran eğitimi veren anaokuluda olabilir.oğlum 5 yaşında.yardımınızı ve bilgilerinizi bekliyorum.allaha emanet olun.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

ben de bilmiyorum ki bilen varsa yazsın ama yakınlarınızdaki hocalardan cemaat üyelerinden bu bilgileri alabilirsiniz. onlar bilirler.
abdullah1354

abdullah1354

Kıdemli Üye · 135 mesaj

bende ço kisitoyurm ezberlemeyi 12 ye geçtim ne bilim sınavlar falan sıkı çalışmak gerekiyor
inşallah üniversitede ezberlerim
eslem34

eslem34

Yeni Üye · 2 mesaj

sevgi çiçeği oyun evi.

sevgi çiçeği oyun evi.

cennet_agaci, post: 588791, member: 37970ablam aynı kreş gıbı sabah verıyorsun akşam alıyorsun hocalarıda hafız genç ablalar oluyor ... her alanda cocukları yetiştiriyorlar ama kardeşimizin dedıgı kursları bılmıyorum onun hakkında yorum yapamam ...

arkadaşlar ben eyüpte böle bir yerde görev yapıyorum.evett anaokulu gibi oluyor sabah bırakılıp akşam alınıyor. okul öncesii eğitimde oluyor.bilindiğii gibii her çocuk kalabalık ortamda arkadaşlarıylaa öğrenmesii daha alıcı olur.bide buna serbest zaman etkinlikleri eklenince çok daha cazip hale geliyor. görmek isteyen eyüptekii yerimizee davetlidir.
eslem34

eslem34

Yeni Üye · 2 mesaj

eyüpte bizim yerimiz var eger görmek isterseniz iletişime geçebilirzz.
Paylaş:

◆İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.