Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
30.094 görüntülenme · 104 yanıt
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.060 mesaj
fsm1453Selamünaleyküm bizde yiğenimi sübyan okuluna göndermek istiyoruz fakat nerelerde var bilmiyoruz yardımcı olursanız sevinirim. Istanbul anadolu yakasında oturuyoruz kavacık olabilir, yenimahalle olabilir, rasathane olabilir,çengelköy olabilir, yavuztürk olabilir en kısa zamanda cevap yazarsanız sevinirim.
su_sılaselamun aleyküm bursada ana okulu adı altında egitim veren okullar var kuran ögretmenın yanında ingilizce de ögretiyorlar benim komşumun kızının hatim cemiyeti yapıldı 5 yaşında bütün dualar ezber ve tecvitli bir okuması var ben dinlemekten kendimi alamadım allah nazardan saklasın tam makamında okuyor ve cok mükemel ögretilmiş cocugu sıkmadan bıktırmadan önemli olanda o
Kur'ana sevdalıS.a.Sıla kardeşim.Rabbım sizden razı olsun güzel vede mubarek,kutsal bir Kitabımızın hıfzını konu edinmişsiniz.
Hafızlık; gerçekten çok ulvi bir amel.Mukafatı hem dünyada,hemde ahirette kat kat verilmektedir elhamdülillah.Tabiki mukafatı büyük olan bu görevin zorluklarıda var,ama Rabbımın inayetiyle oluyor kardeşim.Yeterki istek olsun,öyle öğrencilerle karşılaşıyorsunuzki,yapamaz diyorsunuz birde bakmışsınız bitirmiş.Rabbımın yardımı büyük.
''''Siz benim dinime yardım ederseniz,Allah ta sizlere yardım eder.''gerçekten öle oluyor.
Hafızı kelam olan bir kardeşim,benim nazarımda en yüksek fakülteyi bitirmiş gibidir.
Rabbım yapanlara yardım eylesin.Yapmak isteyenlerede büyük bir aşk ve özveri nasip eylesin inşaallah.
sıla1aleyküm selam kardeşim Rabbim senden de razı olsun böyle ulvi bir görevin var. insan ezber verecek birilerini arıyor yakınımda olsaydın sana ezberlerimi verirdim ne güzel olurdu. amin amin amin.
sıla1aleyküm selam demek ingilizce de öğretiyorlar ne güzel. benim oğlumda gidiyor ne ingilizce ne boyama ne kesme katlama hiçbirşey yok. hepsinin bir arada olması daha iyi aslında. böylece anaokuluna mı göndersek sübyan mektebine mi diye düşünmekten kurtulmuş olurduk. canım bazıları çok yetenekli beş yaş grubu Allah içlerinden versin. oyunda önemli çocuğun sevmesi için başka şeylerde olmalı sübyan okululnda.
denizhknesselamunaleykum ve rahmetullah ablacım acil bir sorum olcak recebin ilk gecesi bu gece mi?
Nur_u Secdeselamün aleyküm sılacım.oğluna böyle bir okula göndermene çok sevindim.bende bu yaz tatilinde kızımı islami eğitim veren yaz okullarına göndermek istedim.ama malesef bursanın çok dışında kalıyormuş ve yatılıymış. şimdilik yatılı kalmasına gönlüm razı değil.çok uzakta olması beni üzdü.hemde birde madolyanın diğer yüzü var sılacım.fiyatlar çok uçuk malesef.araştırdım ama içime sinen bir yer bulamadım.kısmet değilmiş .neyse evimizin karşısındaki camiye gidiyor.bu yıl 2.yılı.geçen yıl başka hocaya gitmişti.bu yılda camiye gitmek istedi.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.büyüdükçe insanın içine korku yerleşiyor.bu zamanda evlat yetiştirmek çok ama çok zor.Rabbim utandırmasın inşallah.
denizhknben son yazılana göre abla dedim kastım okuyan herkesti. Rabbim razı olsun kurana sevdalı abicim...umrede inşallah bana da dua edersen çok sevinirim. kapanmayı düşünüyorum inşallah bu yolda Rabbimin beni hidayete erdirmesi için ve cümlemizin günahlarının bağışlanması için duanı eksik etme inşallah...
Rabbim şimdiden hacetlerini kabul buyursun.. selametle git gel inşallah...
Selam ve Dua ile..
bilgilendirdiğin için de Allahcc tekrardan razı olsun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29808-duzenli-calisma-ile-her-yasta-kur-an-hafizi-olunabilir · 28.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.