ALLAH YAZILI CEVİZ KABUĞU RESİMLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ...RESİMLERİ KÜÇÜLTTÜM...BURADAN İNŞ GÖR
1.383 görüntülenme · 2 yanıt
ARKADAŞLAR CEVİZ YERKEN BEN DİŞİMLE KIRARIM AMA BİR GÜN KIRARKEN CEVİZİ DİŞİME ÖYLE BİR TAKILDIKİ KIRAMADIM BİRDE GÖZÜME TAKILAN LAHZAYI GÖRÜNCE O DUYGULARIMI ANLATAMAM...CEVİZİ BİR KABIN İÇİNDE SAKLIYORUM BİRDE GERÇEK GÖZLE GÖREN ELİFİNİ BİLE FARKEDİYOR FOTOĞRAF MAKİNESİ ANCAK BU KADAR GÖSTEREBİLİYOR...YORUMLRINIZI BEKLİYORUM...ALLAHA EMANET OLUN...
Yasaklı Kullanıcı
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 71 mesaj
RE: ALLAH YAZILI CEVİZ KABUĞU RESİMLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ...RESİMLERİ KÜÇÜLTTÜM...BURADAN İNŞ
RE: ALLAH YAZILI CEVİZ KABUĞU RESİMLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ...RESİMLERİ KÜÇÜLTTÜM...BURADAN İNŞ
çok güzel herşey ALLAH I ZİKREDERKEN BU İNSANLAR HALA ACABA DEMELERİ ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN
çok güzel herşey ALLAH I ZİKREDERKEN BU İNSANLAR HALA ACABA DEMELERİ ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN
Allah razı olsun.canlı cansız tüm varlıklar Rabbimizi gösteriyor ama GÖREBİLENE....
Allah razı olsun.canlı cansız tüm varlıklar Rabbimizi gösteriyor ama GÖREBİLENE....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/7896-allah-yazili-ceviz-kabugu-resimlerini-buradan-gorebilirsiniz-resimleri-kuculttum-buradan-ins-gor · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İŞTE KABUĞUNUN İÇİNDE ALLAH YAZILI CEVİZ... kardeşlerim dişimle ceviz kırarken dişime takılan ceviz Dini sohbet 1 cevap
- bir tokat vurana bir ceviz, iki tokat vurana iki ceviz.. Dini Hikayeler 24 cevap
- KAßeniN REsiMLeRiNi EkLeyeLiM Resimler 29 cevap
- Bu Meyvenin Kabuğu KANSERİN İlacı Sağlık ve Yaşam 4 cevap
- peygamber efendimizin kabir resimlerini koyar mısınız Dini sohbet 13 cevap
- Şehrinizin cami resimlerini paylaşalım Resimler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.