peygamber efendimizin kabir resimlerini koyar mısınız
1.852 görüntülenme · 13 yanıt
arkadaşlar ben küçük çapta araştırma yaptım ama pek de güvenilir kaynak bulamadım.forumumuzda var mı biliyorum.ama peygamber efendimizin kabri ile ilgili bilgi ve resim istiyorum.mümkünse forumumuza koyar mısınız.şimdiden teşekkürler arkadaşlar.selamet ile.
teşekkür ederim.kabrinin yakın çekimi varmıydı acaba.yoksa da çok saol kardeşim.allah razı olsun.selamet ile kal
canibo, post: 475697, member: 20924teşekkür ederim.kabrinin yakın çekimi varmıydı acaba.yoksa da çok saol kardeşim.allah razı olsun.selamet ile kal
s.a kardeşim bi araştırim bulursam
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
:)Allah razı olsun kardeşim.aldın duamı.Allah ne muradın varsa versin.kaydedeceğim resimleri.çok saol.hep merak ediyordum.kabeyi her zaman görebiliyoruz ama peygamber efendimizin kabrini pek göremiyoruz.ben araştırdım.esas kabrinin yakından çekilmiş resmini gördüm ama hemen kapandı.hiç görmemiştim.çok yakın çekim yapılmıştı.Ama ALLAH A ŞÜKÜR senin sayende gördüm bu güzel resimleri.zahmet verdim sana.Allah a emanet ol kardeşim
canibo:)Allah razı olsun kardeşim.aldın duamı.Allah ne muradın varsa versin.kaydedeceğim resimleri.çok saol.hep merak ediyordum.kabeyi her zaman görebiliyoruz ama peygamber efendimizin kabrini pek göremiyoruz.ben araştırdım.esas kabrinin yakından çekilmiş resmini gördüm ama hemen kapandı.hiç görmemiştim.çok yakın çekim yapılmıştı.Ama ALLAH A ŞÜKÜR senin sayende gördüm bu güzel resimleri.zahmet verdim sana.Allah a emanet ol kardeşim
yok kardeşim ne zahmeti görevimdir din kardeşime yardım etmek a,dua için allah razı olsun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22651-peygamber-efendimizin-kabir-resimlerini-koyar-misiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- KAßeniN REsiMLeRiNi EkLeyeLiM Resimler 29 cevap
- ALLAH YAZILI CEVİZ KABUĞU RESİMLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ...RESİMLERİ KÜÇÜLTTÜM...BURADAN İNŞ GÖR Dini sohbet 2 cevap
- Şehrinizin cami resimlerini paylaşalım Resimler 1 cevap
- Aşk Koyar Mısın Bu Masalın Adını? Edebiyat 6 cevap
- Kabir azabının sebepleri nelerdir? Kabir azabı çekmeyecek olanlar kimlerdir? İslami Bilgi ve Kaynaklar 5 cevap
- Kabir hayatı ve kabir azabı Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.