Bebeğimizin adı Batuhan. Hatimler indiriyoruz eğer katılabilirseniz buraya hangi cüzu okursanız yazarmısınız bizde yeni hatim başlamış oluruz kalanlarını tamamlarız ALLAH rızası için yardımcı olun...
Allah rızası için hasta olan bebeğimize dua edermisiniz?
2.818 görüntülenme · 5 yanıt
Bebeğimiz yeni doğdu. Yemek borusu oluşmamış, ciğerleri yeterli derecede işlevini yerine getiremiyor. Kalbinde delikler var ve beyninde de kan pıhtısı, yemek borusundan yeni ameliyat oldu, üçüncü günü Rabbimizin rahmeti bol biz iyileşeceğine yürekten inanıyoruz. Kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden sizden dua rica ediyoruz.
Bebeğimizin adı Batuhan. Hatimler indiriyoruz eğer katılabilirseniz buraya hangi cüzu okursanız yazarmısınız bizde yeni hatim başlamış oluruz kalanlarını tamamlarız ALLAH rızası için yardımcı olun...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
selamün aleyküm kardeşlerim ben şimdi görsüm bu konuyu ama ne oldu bebeğimize bir haberi olan varmı acaba yoksa devam edelim bitirelimmi hatmi batuhan için ne dersiniz sadece bir öneri tabiki
grhns, post: 1360737, member: 98391Bebeğimiz yeni doğdu. Yemek borusu oluşmamış, ciğerleri yeterli derecede işlevini yerine getiremiyor. Kalbinde delikler var ve beyninde de kan pıhtısı, yemek borusundan yeni ameliyat oldu, üçüncü günü Rabbimizin rahmeti bol biz iyileşeceğine yürekten inanıyoruz. Kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden sizden dua rica ediyoruz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74909-allah-rizasi-icin-hasta-olan-bebegimize-dua-edermisiniz · 21.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bebeğimize ilk ne öğetiyoruz... Dini sohbet 418 cevap
- Allah rızası için dua edermisiniz:( Dua Bölümü 7 cevap
- S.A arkadaşlar Allah rızası için hatime yardım edermisiniz? Hatim Listesi 30 cevap
- DUA EDERMİSİNİZ? ALLAH RIZASI İÇİN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 48 cevap
- hasta kardeşinize dua edermisiniz lütttfenn Tanışma Köşesi 166 cevap
- arkadaşlar Allah rızası için bilgisi olan varsa yardım etsin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.