Allah rızası için hasta olan bebeğimize dua edermisiniz?

2.818 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
grhns

grhns

Yeni Üye · 1 mesaj

Bebeğimiz yeni doğdu. Yemek borusu oluşmamış, ciğerleri yeterli derecede işlevini yerine getiremiyor. Kalbinde delikler var ve beyninde de kan pıhtısı, yemek borusundan yeni ameliyat oldu, üçüncü günü Rabbimizin rahmeti bol biz iyileşeceğine yürekten inanıyoruz. Kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden sizden dua rica ediyoruz.
Bebeğimizin adı Batuhan. Hatimler indiriyoruz eğer katılabilirseniz buraya hangi cüzu okursanız yazarmısınız bizde yeni hatim başlamış oluruz kalanlarını tamamlarız ALLAH rızası için yardımcı olun...
hatipli

hatipli

Üye · 47 mesaj

yasin okurum inşallah.
Allah şifasını ve sabrını versin.
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Rabbim acil şifalar versin yardımcınız olsun inşallah batuhan için yasin okurum
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

minik batuhan için Yasin okudum bugün nihayet. Rabbimiz ona acil şifalar versin
A.A.

A.A.

Aktif Üye · 72 mesaj

Rabbim minige acilen sifa, sizlere sabir ve güc versin. Tabiki dualarimizda onun icin yer bulup, en azindan bir yasin okuruz.
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim ben şimdi görsüm bu konuyu ama ne oldu bebeğimize bir haberi olan varmı acaba yoksa devam edelim bitirelimmi hatmi batuhan için ne dersiniz sadece bir öneri tabiki
grhns, post: 1360737, member: 98391Bebeğimiz yeni doğdu. Yemek borusu oluşmamış, ciğerleri yeterli derecede işlevini yerine getiremiyor. Kalbinde delikler var ve beyninde de kan pıhtısı, yemek borusundan yeni ameliyat oldu, üçüncü günü Rabbimizin rahmeti bol biz iyileşeceğine yürekten inanıyoruz. Kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden sizden dua rica ediyoruz.
Bebeğimizin adı Batuhan. Hatimler indiriyoruz eğer katılabilirseniz buraya hangi cüzu okursanız yazarmısınız bizde yeni hatim başlamış oluruz kalanlarını tamamlarız ALLAH rızası için yardımcı olun...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.