Ne Kadar Da Aciziz
781 görüntülenme · 3 yanıt
İnsanlar diyorlar ya hep herşeyi biz yapıyoruz.İşte ekmeği kazanmak,mal,mülk birimi.ama bilmiyorlar ki ALLAH(C.C) istemedikçe hiçbir şey olmuyor.Kendini parala istediğin kadar elinden geleni yap.Herşeyin bir zamanı var ve O isterse ancak olur.Ben aylardır iş arıyorum elimden geleni yapıyorum dua ediyorum ama bu kadar işte tıkandım.Çünki acizim kulum.Ya da ibadette hep aynı tadlar alıncak ve hiç gitmicek zannedersen o anda içine birşey düşer kibirlenmemen için uyarıdır.Demem o ki ALLAH İSTEMEDİKÇE HİÇ BİR ŞEY OLMAZ.OLAMAZ.
Selam Kardes..
Bakin, siz isyana ugramadiniz, bu olaydan dersinizi aldiniz. Rabbim bize ögrenmeyi nasib etsin. Sizlere sabir versin. Is versin demiyorum, hakkinizda hayirli olani eylesin. Süphesiz o herseyi en iyi bilendir.
Selametle :D
Bakin, siz isyana ugramadiniz, bu olaydan dersinizi aldiniz. Rabbim bize ögrenmeyi nasib etsin. Sizlere sabir versin. Is versin demiyorum, hakkinizda hayirli olani eylesin. Süphesiz o herseyi en iyi bilendir.
Selametle :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/75185-ne-kadar-da-aciziz · 22.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Şimdi sen “su” olduğunu düşün. Su kadar özel, su kadar faydalı ve su kadar çok, tüken Dini sohbet 2 cevap
- “Saflarınız Ne Kadar Düzgün Olursa, Kalbiniz De O Kadar Düzgün Olur.” Güzel Sözler 1 cevap
- Hayırlı kandiller.gelim akşama kadar içinizden geldiği kadar salat yazın .1.2 Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 8 cevap
- incitmeyecek kadar uzak, üsümeyecek kadar da yakin!! Nasihatler 6 cevap
- İncitmeyecek kadar uzak,üşümeyecek kadar da yakın olabilmek...!!!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Mutlu Olmak Bu Kadar Zor Mu? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.