SELAMLAŞMAYA NE KADAR ÖNEM VERİYORUZ
948 görüntülenme · 5 yanıt
RE: SELAMLAŞMAYA NE KADAR ÖNEM VERİYORUZ
S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL Bİ HATIRLATMA.GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIK.A.E.O.
S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL Bİ HATIRLATMA.GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIK.A.E.O.
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
RE: SELAMLAŞMAYA NE KADAR ÖNEM VERİYORUZ
selamunaleykum kardeşim,
Kardeşim biri bana deseki en çok hangi sünneti icra ediyorsun, ben hemen derim ki selamı yaygınlaştırıyorum. Elhamdulillah tutuladcak bir dalımız bulundu. yoksa o kadar çok eksiğimiz varki.
k.s.e.o.
selamunaleykum kardeşim,
Kardeşim biri bana deseki en çok hangi sünneti icra ediyorsun, ben hemen derim ki selamı yaygınlaştırıyorum. Elhamdulillah tutuladcak bir dalımız bulundu. yoksa o kadar çok eksiğimiz varki.
k.s.e.o.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9537-selamlasmaya-ne-kadar-onem-veriyoruz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- NEDEN DÜNYA İŞLERNE BU KADAR ÖNEM VERİYORUZ? Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
- Çocuklarımıza '' Dini Eğitim'' i nasıl veriyoruz ? Dini sohbet 81 cevap
- '-HanGi KatiLe VERİYORUZ Bu KurBanLarı -' Boykot 46 cevap
- Şimdi sen “su” olduğunu düşün. Su kadar özel, su kadar faydalı ve su kadar çok, tüken Dini sohbet 2 cevap
- Üniversitelerde bütün yasaklar kalkacak, bilime önem verilecek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Hz. Muhammed VE Sahabeler (sav)'in Gençlere Verdiği Önem Dini Hikayeler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.