üyeler arasındaki kardeşlik bağı beni bu siteye çekti. Minnacıkta olsa sitemize katkı sağlamak birikimlerimi paylaşmak isterim.150 civarında şiirim var uygun görüldüğü taktirde yayınlanmasında emeği geçenlere ve sitedemizde hizmet veren yönetiçi ve üye kardeşlerime başarılar dilerim. saygı ve hürmetler.
Esselamu aleykum 'innemel müminüne ihfetün'
1.105 görüntülenme · 2 yanıt
uzun bir süre misafir olarak izlediğim islamiyet.gen.tr sitenizi verdiği manevi hizmetlerden dolayı kutlarım. eşsiz paylaşımlar taktire şayandır.
üyeler arasındaki kardeşlik bağı beni bu siteye çekti. Minnacıkta olsa sitemize katkı sağlamak birikimlerimi paylaşmak isterim.150 civarında şiirim var uygun görüldüğü taktirde yayınlanmasında emeği geçenlere ve sitedemizde hizmet veren yönetiçi ve üye kardeşlerime başarılar dilerim. saygı ve hürmetler.
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Öncelikle Hoşgeldiniz Kardeşim...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74981-esselamu-aleykum-innemel-muminune-ihfetun · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- esselamu-aleykum Tanışma Köşesi 10 cevap
- Esselamu aleykum ve Rahmetullah.. Tanışma Köşesi 7 cevap
- Esselamu Aleykum... Tanışma Köşesi 4 cevap
- Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatühu Tanışma Köşesi 24 cevap
- Esselamu aleykum Tanışma Köşesi 2 cevap
- Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi Tanışma Köşesi 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.