esselamu-aleykum

1.198 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
MelekGibi

MelekGibi

Yeni Üye · 9 mesaj

:a11:
Ben geldim,.... umarim aranizda yer alabilirim. Bu aralar, utanarak söylüyorum,
yolumu yitirmis biriyim... icimde Allah sevgisi var.... korkusuda var... ama yinede yapacagimi yapiyorum:A ben bu degilim, ve suanki ben olarak kalmak istemiyorum.... elimden geldikce dua etmeye calisiyorum... :a45: ama yeterli degil, bunu biliyorum... burda okuduklarim umarim beni daha cok Allah askina yöneltir... imanla dolar kalbim....

saygilarla
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

hoşgeldin kardeşim.
üyeliğin hayırlı olsun .
inşallah yolunu şaşırmaz,düzeltirsin kardeşim.şeytan hepimizin başında.sizde yurtdışında olduğunuz için işiniz daha zor o0labilir belki ama yaptığınız iyiliklerde buna göre değerlendirilecektir inş.doğrulardan,hayırlardan ve güzelliklerden ayrılmamak dileğiyle Allah a emanet olun kardeşim.
bir anlık zevk için bir ömür pişman olacağımız şeylerden uzak duralım.
MelekGibi

MelekGibi

Yeni Üye · 9 mesaj

amin, ama bunun yurtdisiyle alakasi yok... insan seytana uydumu cami kapisindan döner... :( hatalarini bilmek ve inatla devam etmek cok kötü birsey :(
armour

armour

Kıdemli Üye · 301 mesaj

Hoşgeldin kardeşim pişman olmayacağin bi yerdesin rabbim hayatinin hiç bir evresinde pişmanlik vermesin....dualarina saril elbet bizi yaradanin vardir hayir namina açtiği bir kapi o'na güven gerisi gelir inşallah...dua ile daim olman ümidiyle...
MelekGibi

MelekGibi

Yeni Üye · 9 mesaj

sagol canim... insallah amin
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

MelekGibi:a11:
Ben geldim,.... umarim aranizda yer alabilirim. Bu aralar, utanarak söylüyorum,
yolumu yitirmis biriyim... icimde Allah sevgisi var.... korkusuda var... ama yinede yapacagimi yapiyorum:A ben bu degilim, ve suanki ben olarak kalmak istemiyorum.... elimden geldikce dua etmeye calisiyorum... :a45: ama yeterli degil, bunu biliyorum... burda okuduklarim umarim beni daha cok Allah askina yöneltir... imanla dolar kalbim....

saygilarla

Hoşgeldiniz kardeşim,safalar getirdiniz.
Elbette sitemiz dopdolu bir site,ne ararsanız bulabilirsiniz.
İnşaallah hayırlı paylaşımlarda buluşuruz kardeşim.
MelekGibi

MelekGibi

Yeni Üye · 9 mesaj

insallah .... tekrar hosbuldum
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaALLAH...
nuuur

nuuur

Kıdemli Üye · 166 mesaj

hoşgeldin kardeşim aramıza
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

ve aleykümselam kardeşim, hoşgeldin.

üyeliğin hayırlı olsun......
nazlıece

nazlıece

Yeni Üye · 6 mesaj

merhaba tesadüf eseri bu siteyi buldum ve üye oldun.kendimi çok boşlukta hissediyorum 5 wakit namazı kılıp duaları okuyorum ve kapanmak istiyorum ama çevremde hiç tesettürlü insan yok.siteye üye bayanlara seslenıyorum sizinle konuşmak istiyorum.dinine bağlı bi çevre edinmek istiyorum açıkçası o yuzdende uye oldum.inş hayırlara vesile olur...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.